Holnaptól kapható a Vasárnapi Hírek legfrissebb száma exkluzív interjúval, irodalmi melléklettel és színes, érdekes tartalmakkal. Klikk részletekért!

 

Egy durva kampány utolsó napjai

„Nagyon jó volt a videója, Timike” – fogadta egy lelkes asszony az óbudai Pethe Ferenc téren felállított mobil kampánypulthoz kissé késve érkező Szabó Tímeát.

Esélyesként ellenszélben

Patikamérlegen porciózta ki a választás előtti „tárgyilagosságot” a miskolci televízió: mindkét választókerület Fidesz-jelöltje három-három megjelenési lehetőséget kapott a szerdai híradóban.

Szertefoszló ígéretfelhők

Elhanyagolt, magára hagyott területek sorát hozta az elmúlt négy év Fidesz-kormányzás az oktatástól a szociális ellátásig.

Van miből és kikből

Az utolsó pillanatig nyitott kérdés a vasárnapi választás kimenetele. Nemcsak az arányok, hanem a végeredmény is.

Egész pályás letámadás

Az erdélyi magyarság általában egységes manipulált masszaként, Orbán Viktor fegyverhordozójaként jelenik meg a magyar ellenzéki médiában.

Nyolcadik felvonás: senkinek sem lehet nyolc

Miután a kormány szerint a tét Magyarország megmaradása, ezért lényegében azt üzeni: mindenkinek el kell menni szavazni vasárnap!

Alig néhány lépés

Illés bácsi kedves, őszes hajú ember a 22/B-ből (második emelet 4.), igazi, magányos nyugdíjas. Nem fél és nem hajlandó gyűlölni, bárki is kéri vagy biztatja erre.

Választási titokfejtés

Szinte mindent tudok már, amit a közvélemény-kutatók tudni engednek, de alig valami személyeset. Jó ez így, hiszen a választás az intim szféra része – kinek-kinek a maga titka.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!