Tükröt tart az elmebajnak Ágoston László operaénekes, aki egy iszlámbarát Orbán-idézettel lett híres.

 
Ágoston László operaénekes - Fotó: Németh András Péter

„Heteroszexuális, háromdiplomás, nyelveket beszélő, keresztény értékrend szerint felnőtt, 30 éves férfi vagyok, aki a művészeti, üzleti és oktatási szférában tevékenykedik és kötelességének érzi kiállni a kisebbségek jogaiért” – így jellemzi magát Ágoston László.

„Rutinosan pózol, lazán küldi mosolyát a kamerába. Gyakorlott „fellépő”. Színész akart lenni, ám – mivel szerinte az a szakma Hegyeshalomnál véget ér az akcentus miatt – az operát választotta. Most is Dániában, Németországban és Angliában koncertezik társulatával, a MoltOperával. Mindeközben a Facebookon is egyre nő a népszerűsége. Ő posztolta ki Orbán Viktor iszlámot dicsérő szavait, ami miatt lett már „rohadt buzi” és „mocskos zsidó” is. Ágoston László operaénekes szerint az tud hitelesen kiállni az elnyomottak mellett, aki nem közvetlenül érintett.”


Munkatársunk, Krausz Viktória készített portrét a közéleti vitákba is nagy lendülettel beszálló művészről. A portré „Közanyázás helyett közbeszéd” címmel jelent meg a friss Vasárnapi Hírekben.
A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!