„A világ – és már nem csak az Amerikai Egyesült Államok – sorsa függ az elnökválasztások kimenetelétől” – jelentette ki Barack Obama leköszönő amerikai elnök egy dél-karolinai kampányrendezvényen. Kedden véget ér minden idők legmocskosabb választási kampánya, és miután a választók az urnákhoz járulnak, kiderülhet, hogy Hillary Clinton demokrata vagy Donald Trump republikánus jelölt lesz-e az USA 45. elnöke.

 
Illusztráció

November 8-án elnököt választanak az Amerikai Egyesült Államok polgárai.  Bár továbbra is Hillary Clintonnak áll a zászló, a végére szoros lett az amerikai elnökválasztási küzdelem. Ha netán mégis Donald Trump lenne a befutó, az beláthatatlan pánikreakciókat indítana el a világban.

"Moshatják a sarat" címmel nagy összeállítás található a friss Vasárnapi Hírekben. Munkatársunk, Szűcs Ágnes helyzetlemzése mellett sok háttérinformáció az amerikai választási rendszerről, valamint érdekeségek Hillary Clinton és Donald Trump portréjához.

A friss VH-ban megjelent összeállításban részleteket közlünk Avar Jánosnak, lapunk vezető publicistájának a Kossuth Kiadónál hamarosan megjelenő, "Madame President" című könyvéből.
A kiválasztott részletek: - Bill átszáll - Tigrisen lovaglás - Íme a nő - Sértett kamaszA Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!