Karácson Tamás rapperrel, dalszerzővel Kertész Anna készített interjút. "Már nem rohannak utána a tinilányok, inkább házasodnak zenéjére. - Fluor Tomi nem Mókamiki, hanem profi zenész. - Az interjúban a nyugalom megzavarására alkalmas szavak vannak!"

 
Fluor Tomi - Fotó: Németh András Péter

17 milliónál is többször nézték meg a YouTube-on a Mizu című szám videoklipjét, ami így a csatornán az egyik legtöbbször megtekintett magyar szám lett.

Fluor Tomi Várpalotán született Karácson Tamás néven 1987-ben, gyerekkorát Székesfehérváron töltötte. Már kisiskolásként mikrofonnal a kezében és elfordított baseballsapkában rajzolta le magát, ez utóbbi a védjegyévé vált. Az Animal Cannibals tehetségkutatójának megnyerésével, 17 évesen indította el karrierjét. Elkészíthette első klipjét, az Egy pillanat című számhoz, és még abban az évben megjelentette első albumát Ahogy érzem címmel, Fluorid művésznév alatt. Később Fluor Filigrán, majd Fluor Tomi néven folytatta a zenélést, további öt saját nagylemezzel jelentkezett azóta. Számos zenei projekt és együttműködés részese, mostanság Diazzal közösen a Wellhellóval jelentetett meg lemezt és aktívan koncerteznek.

A beszélgetés végén azt is megkérdeztük tőle, mit szól ahhoz a városi legendához, miszerint Schmitt Pál az édesapja?

Lapunk már szombaton megjelent, és a vasárnap is nyitva tartó árusoknál a hétvégén végig kapható. Kertész Anna intrejúját, "Elmarad a sikító rész" címmel friss lapszámunkban találja.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!