A Vasárnapi Hírek karácsonyi számában az ország egyik leghíresebb gasztrobloggerét és televíziós műsorvezetőjét, Mautner Zsófiát kérdeztük: mit főzzünk a szeretteinknek, ami egyszerre finom, és mégsem állít minket teljesíthetetlen akadályok elé. Az ünnepek közeledtével sokakat jobban aggaszt, hogy mi kerül az asztalra, mint a fa alá. A karácsonyi menü elkészítése sok háziasszonynak vagy éppen férfinak okoz komoly fejtörést.

 
Mautner Zsófia - Fotó: Bársony Bence, RTL Klub

Mautner Zsófia sok érdekes tanácsot ad a beszélgetésben, az egyik a felesleges izgalmak kerülésére vonatkozik:

"...karácsonykor érdemes bevált, kényelmes recepteket választani, amivel nem hibázhatunk nagyot. Ez nem a kísérletezés ideje, az újdonságokat szerintem nem ilyenkor kell kipróbálni. De továbbmegyek – ha ciki, ha nem az én számból. Egyre több olyan étterem van, már a legjobbak közül is, ahonnan meg lehet rendelni az ünnepi menüt. Ilyenkor nyugodtan megengedheti magának mindenki ezt a kis luxust. Mégiscsak az lenne a cél, hogy az ember pihenjen és minőségi időt tölthessen a szeretteivel."

A teljes interjú a Vasárnapi Hírek friss, december 21-i számában olvasható.

Címkék: Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!