Kétfarkúak Soros vödrével - Kovács Gergely pártelnök is keni a csirízt.
Munkatársunk, Kövesdi Péter a szeptember 10-i Vasárnapi Hírekben „Soros vödre” címmel számolt be a Magyar Kétfarkú Kutya Párt szellemes népszavazási kampánynyitójáról.

 
 

„Látom, még vödörre is futotta” – tréfálkozott az újságíró, mire a viccpárt első embere kapásból így felelt: „A vödör nem a miénk, azt a Sorostól kaptuk. A takarítónője már hívogat, hogy mikor visszük vissza.”

A „Soros vödre” című riport a friss VH-ban olvasható.
„Hülye kérdésre hülye választ kell adni. -  Lehet, hogy a Kétfarkú a leggazdagabb párt? - Október 3-án irány a szavazófülke!”

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Önkormányzati utasításra tépik le a Kétfarkú plakátjait a fővárosban – állítja a párt. Facebook-bejegyzésben kérik az aktivisták (passzivisták) segítségét, mert – mint írják – „plakátot leszedni, főleg közpénzből leszedetni kampányidőszakban eléggé tilos”. Támogatók információi szerint a Blaha Lujza térről és környékéről (ahol riportunk is készült), a 6. és a 11. kerületben szinte az összes plakátjuk áldozatul esett.

„Kéne nekünk videofelvétel erről a dologról, szóval van valakinek Blahára néző ablaka, ahol elhelyezhetnénk egy kamerát? ketfarkukutya@gmail.com-ra írjatok, légyszi.”

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!