Riportunkban igyekeztünk utánajárni, mit hagyott maga után Hegedűs Zsuzsa kormányfői megbízott, miután a szolgálati Audi hazaszállította az adományosztás végén a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Székelyről.

 
 

"Adománymalacok és a Jobbik nyomában" cínmmel olvasható szabolcsi riportunk a Vasárnapi Hírek május 23-án megjelent számában.

Ízelítőül riportunk bevezetője:

„'Maguk is a Jobbiktól vannak?' A kérdés, amit még sosem tettek fel nekünk, és amire most mégis kénytelenek voltunk válaszolni – nem is egyszer. Malacnézőbe mentünk, de a végiggondolatlan, államilag megtámogatott adakozás nyomában félelmet, bizalmatlanságot és a Jobbik mocskos mancsát találtuk."

És egy részlet:

"„Elmentem a Tescóba, és vettem két féldisznót 48 ezer forintért. Felnevelni egy malacot belekerült volna kétszer ennyibe is. Nem disznót kell adni az embereknek, mert azt sokan elherdálják. Ha tényleg azt akarják, hogy minden gyerek lakjon jól, biztosítsanak nekik napi egy meleg étkezést, lehetőleg hétvégén is” – vonja le a tanulságot egy rokkantnyugdíjas asszony. Talán időnként Hegedűs Zsuzsáéknak is érdemes lenne meghallgatni azokat, akiken segíteni akarnak."

Arról, hogy milyen helyzetet találtunk Hegedűs Zsuzsa, majd a jobbikosok megjelenése után, a friss VH-ban megjelent riportban olvashat részleteket.

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható.
Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Címkék: Fókusz, Riport, Ajánló

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!