Kitelepítéssel fenyegető rémhírek terjednek alaptalanul egy kicsiny dunántúli faluban; körkörös feljelentésbe fulladt egy időközi választás; a Fidesz felszívta magát és precedenst teremt, hogy világossá tegye: a függetlenek közül is csak az nyerhet, akit a rezsim támogat – Pusztahencse példája világossá tette, hogyan menedzseli a hatalom a választásokat. Amit Áder János államfő április 8-ra írt ki.

 
VH, 2018. január 13.

Azaz hivatalosan a demokratikus ellenzéknek három hónapja van, hogy hatékony támadási alakzatba rendeződjön. Csakhogy a valóságban harmad ennyi idő áll rendelkezésre. Ha február elejére nem erősödik meg az MSZP, és az LMP nem kezd el együtt mozogni az oppozíció többi pártjával, akkor legfeljebb három töppedt ellenzéki frakció ül a T. Házban – egy brutális Fidesz-többség árnyékában.


Cikkeink a friss Vasárnapi Hírek 8. és 9. oldalán.
Nagy B. György elemzését „Csak egy hónap van hátra” címmel olvashatja lapunkban.
Balassa Tamás riportja „Pakson és Pityun nem múlik” címmel jelent meg választási  összeállításunkban.A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és következő lapszámunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!