Lapunk március 15-e előtt kiváló írók, költők írásait is kérte a nemzeti ünnep alkalmából. Ajánlónk a "Mit kíván a magyar nemzet?" című összeállításunkból:

 
Mit kíván a magyar nemzet? - VH-összeállítás


Kemény István: Márciusi tesztkérdés
"...március tizenötödikén három dolgot ünneplünk egyszerre: a korszerűséget, a magyarságot és azt, hogy mi ezekben az öröm. Ha én hozzátehetnék egy pontot a hajdani 12-höz, ez lenne: És valaki tanítson meg minket ünnepelni!"


Péterfy Gergely: Szibarita váz
"Kártékony dilettánsok kezében van az ország, ezért lassanként minden, professzionalitást igénylő rendszer összeomlik."
(...)
"A nyugati kultúra a nevelés eszményén alapul. Milyen egyszerű, és milyen igaz kis mondat. És mégis milyen esendő, milyen ingatag. Mint egy megrontott gyerek. Nem tud kiállni magáért, nem tud védekezni, megadja magát az erőszaknak. Hacsak nem akadnak olyanok, akik megvédik a kínzóitól. Ennek a mondatnak minden egyes szavát beszennyezte az az intellektuális és morális perverzió, amely ma hazánkban állami ideológiává terebélyesedett."


Szabó T. Anna:
Tizenkét szabad légzőgyakorlat

Lackfi János:
Mit kíván a magyar nemzet?

Grecsó Krisztián: Kik a márciusi ifjak?
"Minek rendőr? Jöjjön a rendőr, megmondom én neki is az igazat, mi vagyunk itt az igazi március ifjak! Vagy nem?” Baljós csönd lett, mindenki Tamásra nézett. Ő megfogta a hajtókáján a kokárdát. Hátha jobb lesz. Nem lett.""Minden eddiginél nagyobb tüntetésre készülnek március 15-én - Óriási többség áll mögöttük" - összeállításunk a március 12-én megjelent, a nyitva tartó árusító helyeken a hétvéégn kapható Vasárnapi Hírekben.
A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!