"Arra a hétfői napra mindannyian jól emlékeznek. „A jeges rémület és az óriási lelkesedés között ingadoztam percenként”, meséli Orosz Anna. „Az Ugocsa utcában ültünk Andrásnál, amikor beindítottuk a NOlimpia oldalt.” Elsőként a 444.hu vette észre őket. A többi internetes portál percek alatt átvette a hírt. „A másik hasonló élmény az aláírásgyűjtés első napja volt”, mondja Anna. „Alig 24 óra alatt tízezer aláírást szedtünk össze. Nagyon fáztam, és nem jutottam el fodrászhoz.” „Én igen”, jegyzi meg Gergő. „Mert hát igen. Ez az a párt, ahol a fiúk jobban fésültek, mint a lányok”, felel az alelnök."

 
VH, 2017. február 25.


Pincéből a politikába - Most, hogy győztek, lehet, csináltatnak még egy kulcsot az irodához. Támogatókról, háttérhatalomról, Sorosról és a fényes jövőről beszélgettünk a Momentum vezetőivel. - Munkatársunk, Kövesdi Péter beszélgetett a Momentum Mozgalom vezetői közül Orosz Annával és Papp Gergővel.

"Nincs ma divatosabb riporttéma, mint a Momentum Mozgalom. Egy csapat huszonéves a semmiből érkezve sikerrel pukkasztotta ki az elmúlt évtizedek legnagyobb kormányzati lufiját. Egy erzsébetvárosi szuterénből vezényelték le a kampányt. Oda indultunk, és nem rajtunk múlt, hogy végül nem ott kötöttünk ki."

Kövesdi Péter cikke, "Kócos lányok, jól fésült fiúk" címmel a február 25-én megjelent friss Vasárnapi Hírekben olvasható.

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

A Momentum Mozgalom vezetőségi tagjait is meglepte az a hatalmas érdeklődés, amely szegedi bemutatkozó rendezvényükön, a Grand Café kávézó, art mozi és kulturális központ mozitermében fogadta őket.

Munkatársunk, Tanács István a Népszavának küldött tudósításában arról is beszámol, hogyan próbálták provokátorok megzavarni az eseményt, és hogyan kezelték ezt a Momentum vezetői.

A részletek a cikkben:
MoMo: mi politikai kultúrát akarunk váltani - Népszava
 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!