Bárhogyan alakítsák is a szabályokat időközben, elegendő aláírást gyűjtöttek össze ahhoz, hogy kiírják a népszavazást a fővárosban a 2024-es olimpia megrendezéséről.

 
VH, 2017. február 18.


„Meglesz, bőven meglesz” – mondta munkatársunknak Soproni Tamás, amikor egy nappal az aláírásgyűjtés vége előtt leültek egy belvárosi kávézóban, hogy a Momentumról és a NOlimpiáról beszéljenek.

Soproni Tamás a Momentum Mozgalom mozgalom alelnöke és (öt közül) az egyik arca. A csütörtöki beszélgetést munkatársunk, Kövesdi Péter a február 18-án megjelenő Vasárnapi Hírek számára jegyezte le. Szombattól kapható lapunkban olvashatja a részleteket, "Ha véget érnek a mézeshetek" címmel.

Pénteken délutánra egyértelművé vált: "Megcsinálták. Annyi aláírást gyűjtöttek, amennyire senki sem számított: 266 ezret. Akkora erőt mutattak, mint senki az utóbbi években. Ma még civilek, de már a parlamentbe készülnek. Az elemző szerint a momentumosok jó ügyet választottak, és profin vitték végig." - "Pillanathősök vagy új elit" - elemzés, háttér, interjú a szombattól kapható friss Vasárnapi Hírekben.


Ugyancsak a február 18-i Vasárnapi Hírekben találja a VH számára készített exkluzív Publicus-kutatás részletes eredményeit. A pénteki Népszavában "Nem kell a magyaroknak az ötkarikás pénzkidobás" - illetve "Nagy NO az olimpiára" címmel néhány érdekességet ismertettünk.
További, elemzésre méltó adatokat, ábráinkat, táblázatainkat megtalálja a friss vasárnapi Hírekben február 18-án.

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!