Ügyesen manipulálja az állam a civil összeesküvés-elméleteket – az oroszok nagyon büfék ebben - A jó konteósnak a hiány a legjobb bizonyíték, a titkosszolgálati szál pedig a leghatékonyabb katalizátor - Az Orbán–Pharaon-botrányból lesz a legújabb „összeesküvés” – a friss, november 5-én megjelent Vasárnapi Hírekben interjú olvasható Tóth Tiborral (tiboru), akinek novemberben megjelenik harmadik Konteó könyve a Göncölnél.

 
A Vasárnapi Hírek november 5-i számának egyik kiemelt témája: Az oroszok nagyon büfék - Tóth Tibor egykori nyomozó az összeesküvés-elméletekről

Ajánlónkban egy részletet közlünk Nagy B. György (tiboru)-interjújából:
„Tóth Tibor: - Nincs olyan hatalom vagy titkosszolgálat, amelyik figyelmen kívül hagyná az összeesküvés-elméleteket – és céljainak megfelelően próbálja becsatornázni azokat. Biztos vagyok benne, hogy bizonyos kormányzati, titkosszolgálati irodákban olyan emberek ülnek, akik úgy csepegtetnek vagy hallgatnak el információkat, hogy a számukra hasznos konteót rakják össze a civil „összeesküvők a kapott adatokból és a hiányból”. Ebben az oroszok nagyon büfék.

VH: – Hogy mondta?

Tóth Tibor: – Igazán profik. Putyin szilovnyikjai (értsd: erőszakemberei), akik jelenleg az apparátusban dolgoznak, de korábban fegyveres testületek tagjai voltak – például volt KGB-sek –, hihetetlen profizmussal használják az összeesküvés-elméleteket.”

A beszélgetésben (tiboru) a hazai ügyeket – a bontakozó Pharaon-botrányt és egyebeket – áttekintve külön méltatja Kövér László munkásságát:
„Tóth Tibor: - Félretéve minden pártpolitikai elfogultságot, ha megnézzük Kövér László házelnök úr munkásságát a háttérhatalmakról, az ország elleni összeesküvésekről, a Soros György-féle machinációkról, titkosszolgálati manőverekről, nos, ez egy gyönyörű, egyenes logikai vonalat követő gondolatmenet.

VH: – Logikai?

Tóth Tibor: – Álmomban sem gondolnám, hogy elmekórtani eset lenne.” A teljes interjú a friss Vasárnapi Hírekben jelent meg."


A friss VH-ban „Puskák és héják” címmel elemzés olvasható a hazai belpolitikai küzdelmeknek a Győrkös-ügy után újabb szintet elért, legforróbb csatájáról is:

„Kirobbant a kampányháború: a Jobbikot tekinti egyetlen érdemi ellenfelének Orbán és megpróbálja felmorzsolni
- Nehéz helyzetben van a miniszterelnök: ha a szélsőséges pártot üti, a saját holdudvarát találhatja el vagy az oroszokkal gyűlhet meg a baja - Simicska sikerrel ellensúlyozza a kormányzati médiafölényt, és előzi meg a politikai karaktergyilkosságokat”


E téma kapcsán nemzetközi kitekntést is adunk, „Már rég nem  a spájzban vannak” címmel: „Miközben a magyar sajtó hevesen rácsodálkozik az orosz titkosszolgálatok és a magyar szélsőségesek románcára, két balkáni ország is hasonló problémával küzd.”


Interjúnk és elemzéseink a friss Vasárnapi Hírekben találhatók.

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!