Orbán Viktor nagy felháborodást keltő előadását a magyar romák sorsa és a menekültválság állítólagos összefüggéseiről a friss Vasárnapi Hírekben elemzi rendszeres szerzőnk.

"Árulkodó nyilatkozatot tett a miniszterelnök hétfőn ideiglenesen hazánkban állomásozó külföldi diplomaták előtt a menekültválsággal kapcsolatban, valójában sokkal súlyosabban leleplezőt, mint eddig bármikor" - írja Vágvölgyi B. András "Az időgép bemeneti nyílása" című publicisztikájában.

Orbán gondolkodásmódját és saját maga által leleplezett felfogását elemezve megállapítja: "Kiss Árpád, a hatrendbeli aljas indokból elkövetett gyilkosságért másodfokon nem jogerősen elítélt halálbrigád-vezető premisszája nem különbözött a hétfői miniszterelnöki nyilatkozattól."

Vágvölgyi B. András publicisztikájában, amely a szeptember 13-án is kapható VH-ban jelent meg, ezt írja:

"A miniszterelnök megbukott a történelemvizsgán, időgéppel több mint hetven év előttre közlekedik, koronás címerét két gumibugyis hóbagoly tartja angyalok helyett, borítékolhatjuk az időtávból gyenge minősítést is, mikor majd befejezi politikai pályafutását."

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük! 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!