Tőlük vesszük a szalámit a reggelihez, a vizet a szomjoltáshoz, a sört a duhajkodáshoz – az oligarchák felfalják az élelmiszerpiacot, és egy uniós kilépés csak növelné a profitjukat.
Összeállításunk a friss Vasárnapi Hírekben.

 
Vasárnapi Hírek, 2017. június 24., 25. szám

"Régi és új oligarchák között osztják újra az agráriumot és az élelmiszeripart, ráadásul már most megvan a Fidesz újabb választási győzelme esetére írt forgatókönyv, ami a jog eszközével még kivételesebb és jövedelmezőbb helyzetbe hozná Csányi Sándort, Mészáros Lőrincet és Matolcsy György rokonait. Ők azon is csak nyernének, ha Magyarország valamiért kikerülne az EU-ból, miközben ez több tízezer gazdálkodó „végét” jelentené, és súlyos pluszkiadást jelentene a boltokban vásárló embereknek."
Munkatársunk, Lengyel Tior elemzése a június 24-i VH 10. oldalán, "Bárók, közértek, vásárlók" címmel.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. június 24-én megjelent számából:Új csapatba menekül 
Bár több roma vezető bíróság elé citálná, úgy tűnik, következő négy évét bebiztosította Farkas Flórián, aki hivatalosan is bejegyezte új szervezetét. A Roma Integrációért Országos Szövetség (RIOSZ) szervezését és tagjainak toborzását már tavaly elkezdte a Fidesz fő romaügyi szövetségese – rossz nyelvek szerint azért, mert a Lungo Dromban vészesen fogyni kezdett körülötte a levegő. Többen indultak ellene a tisztújításon, és voltak, akik feljelentették sikkasztás és más bűncselekmények miatt – emlékeztet a Romnet.hu.
A Farkassal és a Lungo Drommal kapcsolatos hírek az utóbbi hónapokban közokirat- hamisításról, költségvetési csalásról és hivatali visszaélésről szólnak.
Folytatás a friss VH-ban, a 4. oldalon


Jogbűnözés és gyávaság –
A lex-Simicska háttere

 
Mobilt a tanórákra –
Ne üldözzük, használjuk!


 Fekete tütüztetés – A kocsmatúrák
szervezőinek nagy része nem fizet adót


Politika
az írócsaládban
Páros interjú
Kemény Istvánnal és ZsófivalSzükséghelyzet – Lehangoló közvécékörkép
- A friss Vasárnapi Hírek összeállítása


Szabadlábon
Elkerülheti a börtönt Lionel Messi, a Barcelona labdarúgócsapatának világsztárja.
Az ötszörös aranylabdás argentin támadót 21 hónap szabadságvesztésre ítélték adócsalás miatt, ám ezt – ha a spanyol ügyészség után a bíróság is jóváhagyja – megválthatja 255 ezer euró (79 millió forint) pénzbüntetéssel. Egy börtönnap „ára” nagyjából 400 euró (124 ezer forint).

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!