Milyen félelmek segítségével mozgatja az embereket a politika? – erre a kérdésre kerestük a választ. Ahogy a hatalom is erre keresi: mi legyen az ősszel berobbanó negatív kampány középpontjában.

 
 


A pánik népe a magyar, a körkörös félelemé – ráadásul a kívülről/külföldről érkező fenyegetés rettenti leginkább. Ez azt jelenti, hogy a rezsim úgy fordulhat rá a kampányra (pontosabban úgy folytathatja azt), hogy nem kell belpolitikáról, kormányzati teljesítményről beszélnie.
„- Az informatikai támadástól és a menekültektől rettegnek leginkább a magyarok
- Soros Györgyből kihozták, amit lehetett, ha tovább erőltetik, kontraproduktívvá válhat
- Csak pihenteti a kormány egy kicsit a választókat, és startol az újabb negatív kampány”

„A Nemzeti Félelem Rendszere”... Július 22-i számunkban közöljük a Publicus Intézet felmérését a magyarok félelmeiről. A felmérést a Vasárnapi Hírek megrendelésére készítették.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. július 22-én megjelent számából:


Halott és/vagy határon túli
A kettős állampolgárok
segíthetik győzelemre a Fideszt


770 millió liter méreg –
Fukusima időzített bomba
az óceán partján
 

Megesszük a béremelést –
Mire jut elég pénz az idén,
és mire nem
 

Aknamezőt hatástalanít a fóka –
Elképesztő állatfajokat soroznak
be a világ hadseregeiTámadják
Ferenc pápát
Az egyháznak fontosabb a kormány


Európa új rendjét hirdeti
meg Orbán Tusnádfürdőn

Széchenyi Istvánt hiába tartjuk az egyik legjelentősebb magyar történelmi személyiségnek (olyannyira, hogy papírpénzen is szerepel a portréja), mégsem ő a legnagyobb magyar. De még csak nem is Kossuth vagy Petőfi Sándor. Hanem Orbán Viktor – legalábbis a Nemzetstratégiai Kutatóintézet felmérése szerint a harmadik ciklusát töltő miniszterelnök képviseli legjobban a magyar nemzetet, fenti nagyjainkat éppúgy megelőzve a listán, mint Göncz Árpád korábbi vagy Áder János jelenlegi államfőt.
A felmérés eredményét Tusnádfürdőn, a Bálványosi Szabadegyetemen ismertették a minap. Ahova minden évben lerándul a jobboldali értelmiség és a fél kormány, és ahol Orbán irányt szab a jövőnek – három éve az illiberális államot hirdette meg.
Folytatás a friss VH 4. oldalán


Cillian Murphy
már csak ír színész akar lenni és nem hollywoodi szupersztár.
Hajnali ötkor leszállt a repülőről, lenyírták a haját, és negyedóra múlva már egy hajóroncson küzdött – most forgatta a Dunkirk című filmet.
Exkluzív interjú a friss VH 19. oldalán

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!