Demokratikus országokban a kutyát nem érdekli, milyen a miniszterelnök-jelölt egészségügyi és pszichés állapota. Fleck Zoltán szerint ez csak olyan autoriter rezsimek esetében kérdés, ahol nem működnek a demokratikus kiválasztási folyamatok.

 
Vasárnapi Hírek, 2017. szeptember 23., 38. szám

Úgyhogy semmi szükség olyan – valóban provokatív – kezdeményezésekre, mint amilyen Vágó Gáboré. Aki arról tartana népszavazást, hogy csak az indulhasson miniszterelnöknek, aki semmit nem titkol egészségügyi állapota kapcsán. 
Provokációról, miniszterelnök-pszichéről, kiválasztási bajokról beszélgettünk Fleck Zoltánnal - Munkatárunk, Kárpáti János interjúja "Psziché átvilágítás" címmel a friss Vasárnapi Hírek 4. oldalán található.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. szeptember 23-án megjelent számából:Sosem volt még ilyen jó?
Jobban élnek a nyugdíjasok, mint azt a többség gondolná, de mindenki számára egyértelmű, hogy mennyire kiszolgáltatottak – derül ki exkluzív kutatásunkból. Mégis tőlük retteg a hatalom.
A Publicus Intézet kutatásának adatai, elemzésünk a friss Vasárnapi Hírekben.


A jobbágyok
társadalma
Interjú Vajda Mihály
filozófussalIrány a világelit
A Davis-kupa
magyar sztárjaiKiürülő szakmák –
A képzés átalakítása újabb
csapást jelent a munkaerőpiacra


Egy év az életünkből –
A légszennyezettség egyre több halálos
áldozatot követel Magyarországon


Csúcsbor Csepelről –
Budapest „alján” az egyik
borásszal szüreteltünk


Azeri pénzmosoda
Polt blokkolhatja a vizsgálatot,
de Olaszország besegíthet


Halálcsapda vagy tuti recept
A Fideszt is megszorongathatja, és a baloldalt is összeroppanthatja – mi az? A legújabb politikai találós kérdés megfejtése a Jobbik, amit nem rántott a mélybe a néppártosodás, és számíthat némi vokstartalékra a bizonytalanok részéről. Így, ha a demokratikus ellenzék pártjaival koordinálja, kik induljanak az egyéni választókerületekben, akár parlamenti többségét is bukhatja a kormánypárt. Nem csoda, hogy a hatalom médiája riadót fújt, és a Jobbikot a baloldallal való összeborulással vádolja. Hivatalosan egyetlen balpárt sem akar együttműködni a Jobbikkal, ám választókerületi szintén izmosodik az összefogás igénye. Csakhogy a rezsimváltási vágy kitakarja azt a tényt, hogy nincs válasz a legfontosabb kérdésre: kik és hogyan kormányoznak? A válasz korántsem egyértelmű, de a politikai realitás egy Jobbik–Fidesz koalíciót valószínűsít, minden személyi ellentét ellenére.
Teljes elemzésünk a friss VH  8. oldalán
 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!