Szíve szerint választókerületét művelné,
de a választáskor kiderülhetnek valódi ambíciói.

 
Vasárnapi Hírek, 2017. szeptember 30., 39. szám


„Egyelőre nem világos, hogy menekül vagy pozíciót foglal Lázár János. A Miniszterelnökség vezetőjének hátralépése dupla kínba hozhatja Orbán Viktort. Lázár utódját már többen látni vélik, de semmi nem biztos.”  
Elemzésünk „Dafkeminiszterség és bejelentkezés” címmel a friss VH-ban jelent meg.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. szeptember 30-án megjelent számából:Megrengette
a faluházat
Bödőcs Tibornak nincs ideje gólörömre


Ne kelljen beszélni
Erdős Virág minden fontosat elbábozott


Ki marad az iskolában?
Komoly működési zavarokat okoz
a munkaerőhiány 


Ráérősen kivéreztetik magukat 
Miközben viszonylag hatékonyan összedolgozhatna a demokratikus ellenzék, pártjai alig hat hónappal a választások előtt nem a megoldásra koncentrálnak, hanem alibigyártási versenyt rendeznek és összeesküvés-elméleteket fabrikálnak. Nem véletlenül – a stratégiák zöme csődöt mondott. Botka Lászlóról sikerrel hitették el – leginkább Gyurcsány Ferenc –, hogy az összefogás ádáz ellensége, és ezt az imidzset a legújabb szocialista együttműködési ajánlattal sem sikerült megrepesztenie. Leginkább azért, mert hibás volt a közösködési koncepció. És ez súlyos hiba akkor, amikor Botkát párton belül is amortizálják. Gyurcsány Ferenc pedig hiába festette magát az „együttműködés angyalának”, sem a baloldalt nem sikerült mozgósítani, sem a bizonytalanokat megszólítania. Annyit viszont elért, hogy szocialista politikusok nyíltan felvállalják. Hogy a következő lépése mi lesz, arról csak találgatni lehet, ám állítólag egy civil jelölt javára hajlandó lenne visszalépni. És felbukkant egy civil jelölt.
Részletes elemzés a friss VH 8. oldalán  


Fejtől a talpig –
Mostantól máshogy
néznek ránk a rendőrökVérre menő népszavazás –
Mi a tétje Katalónia
elszakadásának? A súlyemelés halála? –
Véget vethet a dopping
a sportágnak 
 

ERŐS OKTOBERFEST
Szorgosan emelgette a korsót Arnold Schwarzenegger a világhírű müncheni sörfesztiválon.
Az idei már a 184. ünnep a bajor fővárosban, a csúcspont hagyományosan ez a hétvége. Kisebb verekedések és lopások persze ezúttal is előfordultak, de az ötmillió látogató többsége – az osztrák származású volt testépítőhöz, hollywoodi színészhez és kaliforniai kormányzóhoz hasonlóan – jól szórakozott.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!