- És akkor egy kazah katonai géppel kitépték Olaszországból a diktátor ellenlábasát

- Hogyan lesz egy trükkös hordóból durva kiadatási ügy

- Nem lehetünk biztosak abban, hogy a magyar államot kiadatási ügyekben mindig az erkölcsi megfontolások vezetik – beszélgetés Bátki Pál ügyvéddel, kiadatási specialistával

 
Vasárnapi Hírek, 2017. november 11., 45. szám

"Mindenki maradni akar" címmel a november 11-én megjelent friss Vasárnapi Hrek 16. oldalán.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. november 11-én megjelent számából
:


Ólomkatonát vezényel –
Földes Eszter épp rendez


Vazelinnel védi magát –
Mányoki Attila tengerekkel küzd


Gáz, oroszok, Jobbik –
Hogyan rendezkedik Moszkva
az Adria és a Duna partján?


Milliárdos kuponbiznisz –

Ki nyer a kedvezményoldalak
visszavágott áraival? 


Öngyilkosság hitel miatt –

Kit miért kártalanítanak?
Erre a kérdésre nincs jó válasz


Rejtő Jenő rejtőzködő írása
Exkluzív részletek arról, milyen
egy konzílium az őserdőben


Szervezett leszámolás

Előre eltervezett akció volt a múlt szombati véres összetűzés a Fradi-stadionban. Ezt állapította meg a klub és a rendőrség közös vizsgálata. A videofelvételek alapján biztosnak tűnik, hogy a „visszatérők” egy csoportja kereste az összetűzés lehetőségét a „bentiek” vezérszurkolójával. Nyíri Zoltán, az FTC operatív igazgatója közölte: eddig 11 garázdát azonosítottak, őket minden Fradi-rendezvényről kitiltanak.
Elismerte, hogy hibáztak, mert engedtek az ultrák kérésének, miszerint „ne a legerősebb kríziskezelő csoport” működjön aznap a stadionban.
Az operatív igazgató szerint ezzel együtt bevált az a megállapodás, amit Kubatov Gábor Fradi-elnök kötött a szurkolói csoportokkal, akik az MLSZ 3 mérkőzésre szóló büntetése után visszatérhetnek a szektoraikba.
Az ultrákról és a politikáról szóló cikkünk a 28. oldalon


Atomjaira tört a térde; harminc métert bármikor zuhan; vak lovat képez filmes paripának – és gyerekeknek segít gyógyulni.
Gellén Kata a legjobb kaszkadőrök egyike a világon.
Volt idő, amikor grafikus akart lenni – de nem bírta adrenalin nélkül.


Tutira vadásznak
Kitartóan próbálja kifacsarni az MSZP-t Gyurcsány Ferenc. A Demokratikus Koalíció elnökének nagy a zsaroló potenciálja, és a képlet egyszerű – látszólag. Adott a szocialista párt, amelyik kormányváltásra törekszik, de elvesztette miniszterelnök-jelöltjét. Vezetői azt mondták: éppen Botka László távozása teszi lehetővé, hogy egy baloldali választási szövetségben egymásra találjon a DK és az MSZP. Csakhogy mióta a címerfigura elment, Gyurcsány hallani sem akar közös listáról és/ vagy jelöltről. Sőt az egyéni választókerületekben sem siet megegyezni arról, miképp induljon egyetlen demokratikus ellenzéki jelölt a Fidesz embere ellen. A DK vezetője úgy érzi, az idő múlása neki kedvez, az MSZP december 9-én program- és jelöltelfogadó kongresszust tart. Ha ezen a szocialista vezérkar még választókerületi megállapodást sem tud villantani, akkor bajban van.
Folytatás a 4. oldalon

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!