Exkluzív kutatásunk szerint Hosszú Katinka az év embere, a vizes vb pedig az év eseménye – ezenkívül csak a migránsok és az elszegényedés érdekli a magyarokat.

  <h1>Vasárnapi Hírek, 2017. december 23., 51-52. szám</h1>-
  <h1>A kőbányai Szent László téren
(képünkön) és Óbudán a Szentlélek téren
állnak a Hello Wood csapatának
tűzifából készült, 16 méteres,
40 tonnás karácsonyfái</h1>-

Vasárnapi Hírek, 2017. december 23., 51-52. szám

- – Kép 1/2

A Publicus Intézet évértékelő kutatást készített a Vasárnapi Hírek megrendelésére.
"Hiába dübörögnek a bérek, az emberek nem érzik jobbnak az életminőségüket, sőt. Nem csoda, hogy a legtöbben nem szerették 2017-et. Persze ennek érdekében a politika is sokat küzdött: csúcsra járatta a menekültparát, nem tett semmit 3,5 millió szegénységben vergődő emberért, hagyta tovább rohadni az egészségügyet. De legalább Putyin nem menő."
A részletes adatokat és elemzésünket a december 23-i friss VH-ban találja.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. december 23-án megjelent karácsonyi dupla számábólA Vasárnapi Hírek dupla száma ünnepi melléklttel jelent meg!
Csodás karácsonyi szerzőink:

Centauri, Cserna-Szabó András,
Dragomán György, Erdős Virág,
Grecsó Krisztián, Kondor Vilmos,
Podmaniczky Szilárd, Szabó T. Anna


Árulkodó
mozzanatok
Balsai Móni,
az újszerű díva


Levelekből
történelem
Nyáry Krisztián
új könyvet írt


Garázsból intézetbe? –
Az állami gondozott gyerekek harmadát
anyagi okból emelik ki a családból


Január a szocialista versenyhónap –
Egyelőre csak egy megállapodástorzót
hozott össze az MSZP és a DK


Könyvtárak titka –
A világ legvarázslatosabb
polcrendszerei


Számháború és bázisrablás
Ha a különböző cégek adatait átlagolják, akkor kiderül, hogy mindenki hasonló eredményeket mér, pontosabban azonos folyamatokat mutat meg, szolgál meglepő kijelentéssel Závecz Tibor. Úgyhogy a közvélemény-kutató vitatkozik azzal a szerkesztői felvetéssel, hogy bizonyos cégek mintha „megrendelésre” dolgoznának, például az egyik Vona Gábort pozicionálja miniszterelnöki kihívóként, a másik tudatosan felülméri a Fideszt, a harmadik pedig a balos eredményeket szépíti. Ugyanis, hangsúlyozza a Závecz Research Intézet vezetője, a Fidesz mindenkinél jön fel, a Jobbik minden kutatás szerint gyengül, az MSZP pedig egyelőre egy helyben topog. Azaz az összkép nem csalóka. Persze nincs tisztában a teljes társadalom véleményével, de Závecz nem érzi, hogy áradna a közvélemény-kutatók felé a kétely. A politikai alkukban pedig egyenesen tárgyalási alap, melyik pártnak milyenek a számai – így volt ez a friss baloldali megegyezés esetén is.
Folytatás a 4. oldalon

 


A kőbányai Szent László téren és Óbudán a Szentlélek téren
állnak a Hello Wood csapatának tűzifából készült, 16 méteres, 40 tonnás karácsonyfái, amelyeket akácfa rönkökből építettek. A látványos építményeket vízkereszt után lebontják és a Magyar Máltai Szeretetszolgálatnak adományozzák, amely 60 rászoruló családnak juttatja el a fűtőanyagot, tél végéig biztosítva a meleget az otthonaikban. A karácsonyfa-installációk nemcsak az ünnep és az összefogás szimbólumai, de arra is felhívják a figyelmet, hogy telente országszerte több ezer családnak okoz nehézséget az otthon melegének megteremtése.


Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!