A parlamenti választás azon múlhat, hogy februárban ellenzéki polgármestere lesz-e Lázár városának.

 
Vasárnapi Hírek, 2018. január 20., 3. szám

"Kormánynak kampányoló plébános, bal- és jobboldali ellenzék által elfogadott, állásából kirúgott hívő keresztény jelölt, a politikával szakított és váratlanul ismét ringbe szálló főorvos – időközi kampány kezdődött Hódmezővásárhelyen. Három jelölt neve ismert, de a Vasárnapi Hírek egy negyedik aspiráns aláírásgyűjtőivel is találkozott. Mindez a városban, melyet Lázár János árnyéka borít be: mondják, a keze mindenhová elér a hűbérbirodalmában. A kampány üdítő eleme: Soros György végtelenül galád, de legalább nem létező terve a kutyát sem érdekel."
Balassa Tamás riportja a friss Vasárnapi Hírek 8. oldalán, "Két választás Lázárvárosban" címmel olvasható.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2018. január 20-án megjelent számából:Pénzért politikai igét –
Az egyházak a kormányért prédikálnak
Vasárnapi Hírek 10. oldal.


Remény a pálmafák alatt –
Nyolc év után hazajöhet a foglyul ejtett kisfiú
Vasárnapi Hírek, 18. oldal.


Életjeleket ad a baloldal –
Exkluzív kutatásunk
az ellenzéki
politikusok megítéléséről a friss Vasárnapi Hírek 16. és 17. oldalán.


Ami igazán kiborít egy bajnokot –
Benedek Dalma,
a kajakozó

Részletek a friss VH 28. oldalán.


Ahol gazdagok nem járnak –
Ferge Zsuzsa szociológus adott interjút Markotay Csabának.
A Vasárnapi Hírek 12. oldalán olvasható, "Erősödik az elosztás perverzitása" címmel.


Csak a Soros maradt
Mindegy, hogy Soros György adja-e személyesen vagy az Európai Unió, ha olyan célra adják, amely ellentétes a magyarok akaratával – próbált értelmezési keretet adni a „Stop Soros!” javaslatcsomagnak Orbán Viktor. A miniszterelnök mondatából az következik, hogy a magyarok akarják a korrupciót, hiszen az uniós pénzből megvalósuló beruházások több mint 90 százaléka túlárazott, illetve az ilyen közbeszerzések 26 százalékán mindössze egyetlen pályázó indul. A kormányfő mondata egyben azt is jelenti, a magyarok akarata szerint való, hogy a valamikor Tiborcz István (Orbán veje) érdekeltségébe tartozó, közvilágítási tendereket sorban nyerő cég jogszerűtlenül használja fel a közösségi dotációt – és azt is kimondottan vágyják a magyarok, hogy 12 milliárd forintot az ő adójukból fizessen vissza a kormány, ha igaznak bizonyulnak az OLAF vádjai. (Emlékeztetőül: az Európai Unió Csalás Elleni Hivatala szerint az egykor Tiborczhoz kötődő cég ennyivel tartozik az EU-nak.)
Folytatás a friss Vasárnapi Hírek 4. oldalán


Megint megvillantotta felsőtestét Vlagyimir Putyin.
Az orosz elnök jeges vízben mártózott meg az ortodox vízkereszt ünnepén, egy befagyott tóba vágott lékben, mínusz 6 Celsius-fokban. Az egykori KGB-tiszt a márciusi választás toronymagas esélyese, ellenzéki kihívója, Alekszej Navalnij el sem indulhat.
A külvilág híreiből a friss Vasárnapi Hírek 2. oldalán válogattunk.
 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!