Érdekel itt bárkit bármi más, amikor a magyar válogatott a továbbjutást is kivívhatja szombaton Izland ellen a franciaországi foci Eb-n?

 
 
 

Összeállításunkban: Gál J. Zoltán: Drukk - Hegyi Iván: Eurofória - Ez mindent felülmúlt (A magyar drukkerek Bordeaux-ból: "az osztrák szurkolók szinte kerestek minket, hogy gratuláljanak") - Szakvélemény a 'sógoroktól': Tudnak focizni ezek a magyarok! - Izland: papíron jobbak -


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál vasárnap is megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük! Néhány további kiemelt témánk a VH 2016. június 18-án megjelent számából:


 Kis magyar paranoia 
Termékeny talajra hullott a „sorosozás”.
Közvélemény-kutatásunk arról, mennyire
hiszünk az összeesküvés-elméletekben.


Ingyenpénznek híg leve –
átalakul az EU-támogatások rendszere,és ez átalakítja az országot is


Keményen küzdenek tovább
– a tanárok támogatják a Tanítanék mozgalmat


Magát is meggyőzte –
az ifjú vitabajnok a menekültek befogadása mellett érvelt


A levegő hiánya
Sándor Erzsi zokogás helyett írt


Élvezetek főállásban –
álommelók világszerte


Portik: tízmillió Rogánnak 
Rogán Antalnak személyesen tízmillió forintnyi eurót adott át Portik Tamás. Legalábbis a maffi a-bűncselekménnyel vádolt Portik ezt vallotta annak a személyiségjogi pernek a tárgyalásán, ami Juhász Péter és a volt V. kerületi polgármester között zajlik. Az eljárás indoka: Rogán szerint az Együtt politikusa valótlanságot állít, amikor azzal vádolja, áron alul segített ingatlanokat értékesíteni csókosoknak. Juhász szerint az egyik ilyen kedvezményes helyiséget Portik élettársa kapta. Portik arról mesélt, hogy egy házibuliban ismerkedett meg Rogánnal, illetve arról, az élettársa azt mondta neki: „a Tóni a piaci árnál jóval kedvezőbb értékbecslést elintézi”. Továbbá Portik egy olyan élettársi kiszólásra is emlékezett, miszerint „nagyon drága a Tóni”. Mindenesetre az ügyintézési díjat ő adta át – vallomása szerint vélhetően a Fidesz-irodában, székpakolás közben. Bár az eredeti tervek szerint a tárgyaláson Rogánt és Portikot szembesítették volna egymással, előbbi nem ment el a bíróságra. Ügyvédje szerint azért, mert a bíró nem akarta meghallgatni a tanúit.
Hazugságáradat – így reagált a foci Eb helyszínén tartózkodó Rogán Antal Portik Tamás állításaira.
 

ORLANDO TANULSÁGAI –
Akkor is homofób gyűlöletbűncselekmény volt a mészárlás, ha az elkövető meleg volt.
Mit tehetünk, hogy ne ismétlődhessen meg a tragédia?  

 

 


Mennek vagy maradnak? 
Jövő csütörtökön szavaznak a britek arról, kilépjenek-e az Európai Unióból. A referendum kimenetele megjósolhatatlan. Annyi biztos csak, akár az igenek, akár a nemek kerülnek fölénybe, a britek jól már nem jöhetnek ki a dologból. Ahogy azt is borítékolni lehet, hogy június 23-a után az Európai Unióban sem megy minden tovább a megszokott kerékvágásban. A népszavazás különösen kockázatos Magyarország és Lengyelország számára: a különutas kormányok minden tétjüket a britekkel kötött szövetségre tették fel.
Munkatársunk, Szűcs Ágnes összeállítása a friss Vasárnapi Hírekben olvasható. 


Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!