Komolyan vehető magyarázat továbbra sincs arra, mégis, mi a fenét keres a bahreini olajminiszter irodájában a magyar miniszterelnök egyre befolyásosabb lánya és látványosan gazdagodó veje. A megoldást az elhíresült fotón szereplő harmadik magyar, Garamvölgyi Balázs tiszteletbeli konzul tudhatja, aki 2010-ben még az MSZP kormányfőjelöltje mellett tűnt fel.

 
Vasárnapi Hírek, 2016. szeptember 3., 36. szám

"Orbán Ráhelt és férjét „privátban” is fogadhatták Bahreinben – Tiborcz István az állam pénzén komoly üzleti hálót építhet az arab világban - Úgy tűnt, balra és jobbra egyaránt fröccsen a Bahrein-botrány – a történetben Mesterházy Attila barátja tűnt fel a kormányfő lánya mellett - Tényleg sikerült a keleti nyitás: az oligarchák felé rohan Ázsia és Afrika pénze"
További háttérinformációink, "Magánemberek" - "Migránsbiznisz" - "Eredeti ingatlanfelhalmozás" címmel, további részletek a tiszteletbeli konzulokról, lapunk "A bahreini kapcsolat" című összeállításában.
Szerkesztői vélemény rovatunkban Gál J. Zoltán vezércikke "Bahreinezés" címmel olvasható a VH-ban.
Részletes háttér-összeállításunk a szeptember 3-án megjelent friss Vasárnapi Hírekben olvasható.


Friss közvélemény-kutatás a Vasárnapi Hírek megbízásából
Együtt gyűlölünk
A többség manipulatívnak tartja a kormány népszavazási kampányszlogenjeit, az üzenetek mégis célba értek: nőtt az idegenellenesség és a szavazási hajlandóság.
Exkluzív kutatás menekültügyben, az adatok és az elemzés a friss VH-ban található.A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük! Néhány további kiemelt témánk a VH 2016. szeptember 3-án megjelent számából:


Életveszélyes lehet a fogorvosok hiánya
A háziorvosi ellátás után a fogászati kezeléseket is a padlóra küldheti a kormány smucigsága. És ez nem tréfa, mivel emiatt csúnyán leromolhat az ország egészsége. Csapnivaló ugyanis a magyar szájüregek egészségi állapota, ez pedig életveszélyes. A rossz fogak, a fogágybetegségek koraszülést, stroke-ot, de akár szívizomgyulladást is okozhatnak. Ha pedig már csak a foghúzás marad megoldásként (és nincs lehetőség fogpótlásra), a „beavatkozás” hosszú távon gyomor- és bélproblémákat is eredményezhet.
„Ha rossz a fogunk, az mindenre kihat”, összegez a Magyar Orvosi Kamara Fogorvosi Tagozatának elnöke. Hermann Péter joggal aggódik: egyre több a betöltetlen fogorvosi praxis.
Folytatás,
részletek a friss Vasárnapi Hírekben.


Vakond nép
Sacha Batthyány
a magyarokról és magyarságáról


Újra itthon
Alföldi Róbert
a Centrál Színházban játszik, és a Bábszínházban rendez


Tükröt tart az elmebajnak
Ágoston László operaénekes, aki egy iszlámbarát Orbán-idézettel lett híres


Elcsalták Lőrincz Viktor bronzérmét?
Bárdosi Sándor ezüstérmes olimpikon szerint nagy bajban van a birkózás


Megint találtak egy Földet 
Miközben még a Marsra sem jutott el az ember. De már indul.
 

 

MA MÉG CSAK UGATNAK.
Egy magyar kutatásból kiderült, hogy a kutyák nemcsak azt értik, mit mond nekik a gazdájuk, hanem azt is, hogyan. Persze az ebek beszélni még nem tudnak.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!