Az ember tudja, hol a helye – így fogalmazott Putyin orosz elnökkel tartott sajtótájékoztatóján Orbán Viktor miniszterelnök, és a mondat tekinthető akár freudi elszólásnak is. A magyar kormányon kívül ugyanis mindenki számára világos, hogy Putyin csak használja Orbánt. Méghozzá Európa gyengítésére.

 
Vasárnapi Hírek, 2017. február 4., 5. szám

"Geopolitikai kérdésekben Orbán furcsa kijelentést tett: egy kis országnak tudnia kell, mi a súlya és hol a helye, és eszerint kell cselekedn" -  olvasható munkatársunk, Kőműves Anita beszámolójában, a friss VH-ban, "Putyin Orbánnal gyengíti Európát" címmel.  
Összefoglalónk, elemzésünk az Orbán-kormány és Putyin Oroszországának kapcsolatairól a friss Vasárnapi Hírekben jelent meg.


A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, következő számunk megjelenéséig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!
Néhány további kiemelt témánk a VH 2017. február 4-én megjelent számából:Medgyessy Péter benne van?
A volt miniszterelnök nevével kezdődik a 4-es metró körüli korrupciógyanúról szóló, tegnap nyilvánosságra hozott jelentés. 
Az újabb adatokról friss lapszámunkban jelent meg cikkünk


Nincs vesztenivalója –
Egy civil szólíthatja meg a csalódott választókat. Lattmann Tamás jelentkezik a feladatra.
A nemzetközi jogásszal Nagy B. György beszélgetett - az interjú a fris VH-ban olvasható


Lájk helyett harc –
A közösségi média árt, a hatalom hadüzenete használhat a civil társadalomnak Bíró András szerint
Kövesdi Péter interjúja a friss Vasárnapi Hírekben jelent megSzázezrek tüntetnek napok óta Romániában
a „korrupció legalizálása”, vagyis az alig egyhetes kormány azon rendelete ellen, amely enyhítene a politikusi visszaéléseket eddig sújtó, példátlanul szigorú romániai szabályokon. A történtek egyik olvasata: a román politikai elit vissza akarja venni az irányítást a titkosszolgálatoktól és az ügyészségtől. A másik: a román polgároknak most lett végképp elegük a korrupt politikai elitből.
Szőcs Levente jelenti Bukarestből - cikke a friss Vasárnapi Híekben olvasható

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!