Embertelen és felfoghatatlan javaslatcsomagot tett közzé a Magyar Hírlapban Felföldi Zoltán volt jobboldali lakitelki polgármester. Felföldi szívesen látná a homoszexuális propaganda törvényi tiltását. „Igen: úgy, mint Oroszországban.”

 
Illusztráció - Tóth Gergő felvétele

Azt is javasolta, hogy bizonyos foglalkozástól tiltsák el a melegeket – ezt a kifejezést amúgy nem is érti, mert a testhőmérsékletüknek ehhez semmi köze. „Gyermekeinket ne neveljék homoszexuális tanárok, Nemzeti Színházunkat ne igazgassa homoszexuális direktor, homoszexuális ne lehessen miniszterelnök, miniszter!” – követelte Felföldi, aki tanult a CEU-n (Soros-egyetem?) is.

Ezt nem tagadja meg, bár beismerése kiállásként is nehezen értelmezhető. Úgy emlékezett vissza, hogy „A színvonalas oktatás meglehetősen ideológiavezérelt volt, amint az egész egyetemi hangulat”. Ennyit arról, hogy nem nyitja ki a gyűlölet szelepjeit a kormányzati kommunikáció.

Mert az orosz modell a kémiai kasztráció és a melegátnevelő táborok felé halad. Ami azt jelenti, hogy a melegeket nem tekintik embereknek. Színtiszta fajelmélet ez – Magyarország, 2017.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!