Toto Cutugno - The Cure - James Arthur - Bryan Adams - Wolfmother

Igazi retrósztár, nagymamák kedvence, a még mindig sármos olasz énekes és zeneszerző, Toto Cutugno ad koncertet a Tüskecsarnokban október 15-én, ahol élőben szól majd a Lascate Mi Cantare.Szintén nem fiatalok, de kultuszuk nem kopik.
A legendás The Cure rockzenekar egy 17 országot érintő turné keretében érinti hazánkat, azon belül is a Budapest Arénát, október 27-én.Kevesen vannak, akik a tehetségkutatók világából képesek megkapaszkodni a nemzetközi deszkákon. Az egyik ilyen James Arthur, aki 24 évesen nyerte meg a brit X-Faktort, most a fővárosi Dürer-kertben villogtatja meg tehetségét szeptember 26-án és 27-én.A kilencvenes évek nagy sztárja tér vissza Magyarországra október 9-én.
Bryan Adams a Budapest Arénában mutatja be a közönségnek új lemezét. Egy biztos: az egykori szívtipró kisfiús bája megkopott, de rekedtes hangja a régi.Ausztráliából érkezik hozzánk az Akvárium Klubba a Grammy-díjas Wolfmother, a vintage rock műfaj legmeghatározóbb zenekara. November 9-én felcsendülnek a 10 évvel ezelőtti első album dalai, és az azóta számos tagcserén átesett banda frissebb számai is.

Mentés

Címkék: koncert, zene

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!