Ludovic Navarre, alias St. Germain november 3-án a Budapest Kongresszusi Központban mutatja be legújabb lemezét a magyar közönségnek. Az acid jazz és a drum & bass egyik legjelentősebb zenekarának muzsikája tükrözi a blues, a jazz és a fekete zene iránti szeretetet.

 
November 10-én szintén az Arénában áll színpadra az ausztrál David Helfgott zongoraművész a Hungarian Studio Orchestra kíséretében

A 2012-es angol X-Factor győztese, James Arthur énekes először koncertezik Magyarországon, november 7-én a Papp László Budapest Sportarénában lép föl. Az idén 25 éves Trio Midnight (Oláh Kálmán – zongora, Egri János – nagybőgő és Balázs Elemér – dob) november 8-i jubileumi koncertjén Harcsa Veronika lesz a vendégszólista a MOM Kulturális Központ színpadán.

Pár nappal később, november 10-én szintén az Arénában áll színpadra az ausztrál David Helfgott zongoraművész (képünkön) a Hungarian Studio Orchestra kíséretében, hogy Beethoven és Csajkovszkij műveiből adjon ízelítőt. Helfgott neve a Scott Hinks rendezte filmből ismerős: a 7 Oscar-díjra jelölt alkotást (Ragyogj! – Shine) az ő élettörténete ihlette.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!