Hajdú B. István ma vitán felül az egyik (ha nem a) legjobb sportkommentátor. Dolgozik a közmédiában, mégis hiába kerestük a világbajnokságról közvetítő csapatban.

 
Hajdú B. István

Interjút adott a Vasárnapi Hírek munkatársának, amely teljes terjedelmében a július 13-ától újságárusoknál kapható nyomtatott kiadásban olvasható.

Egyebek mellett egkérdeztük: "Miközben a vb-ről tudósító riporterek hideget-meleget kaptak a nézőktől, te idehaza a Diósgyőr– Birkirkara Európa Liga-meccset közvetítetted a közrádióban. Hogy van ez?"

A sportkommentátor véleményét kérdeztük a Brazíliába utazott nem túl acélos közvetítő csapatról - finoman megfogalmazott választ kaptunk.

A neten rendszeresen megjelenő videokommentárjai kapcsán azt is elmondta, számára miről marad emlékezetes ez a torna.

Természetesen szóba került, hogy "A riportereken és szakértőkön kívül talán a bírókat szidták a legtöbben ezen a vébén." Erről mi a véleménye?

Nem maradhatott el az a kérdés sem, hogy Hajdú B. István szerin ki nyeri a ma esti döntőt.

Kövesdi Péter interjúja a Vasárnapi Hírek nyomtatott kiadásában jelent meg. Honlapunkon itt tettük közzé.

Vasárnap éjjel 11 órára, legkésőbb éjfélre tudni fogjuk a választ a 2014-es sportév legfontosabb kérdésére, amely mostanra leegyszerűsödött: Németország vagy Argentína nyeri a vb-t? A tornát, amely hosszú évek óta nem látott színvonalon és gólmennyiséggel indult, hogy aztán az egyenes kieséses szakaszra már a „csak ne kapjunk gólt” szemlélet váljon uralkodóvá. Magyar idő szerint 21 órától 1 milliárd ember azért még reménykedve a képernyők elé ül: hátha mégsem a földrengésszerű német–brazil lesz a vb legemlékezetesebb meccse.

Szombaton éjszaka mérkőzött meg Brazília és Hollandia válogatottja a harmadik helyért. Hollandia gyorsan kétgólos előnyt szerzett, amit végig megtartott, majd a hosszabbításban lőtt újabb góllal állította be a 3-0-ás végeredményt.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!