Szerkesztőségi vélemény: Csodacsinálgatók - A február 11-i Vasárnapi Hírek 5. oldalán vezércikkünk a kormánytól független maradék sajtó szerepét elemzi. "Önmaga rabja lett a sajtó sajtónak nevezhető része – saját reményünk, frusztrációnk, dühünk, önzésünk, csodavárásunk túsza" - állapítja meg cikkünk szerzője. A Momentum Mozgalom kezelésének példája a pozitívumokat és a negatívumokat is jól illusztrálja:

 
VH, 2017. február 11.


"Az olimpiai népszavazásért küzdő, épp párttá alakuló társaság képviselőihez kezdetben áhítattal viszonyultak a médiamunkások. Egyetlen kritikus kérdést nem tettek fel, egyetlen ellentmondásukkal nem szembesítették őket. És ezzel megfosztották őket annak lehetőségétől, hogy érdemben definiálják magukat, hogy bizonyítsák: igenis helytállóak elképzeléseik, hogy elmeséljék: kik ők valójában. Igaz, így azoknak az újságoknak sem kellett érvelnie, melyek két héttel később már a „politikai búcsúztatóját” is írták."


"Szerkesztőségi vélemény: Csodacsinálgatók" - Vezércikkünk a friss VH-ban jelent meg, a teljes szöveg lapunk 5. oldalán olvasható.

A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!