Válogatás Heti abszurd rovatunkban.

  <h1>Farkas Flórián - Fotó: Illyés Tibor, MTI</h1>-
  <h1>Találós kérdés - Heti abszurd rovatunkban</h1>-

Farkas Flórián - Fotó: Illyés Tibor, MTI

- – Kép 1/2

A hét mellényúlása
„A szövetségi kormány menekült tömegeket csempész be a repülőtereken” – ilyen címmel készült összeállítást terjesztenek a migránsokkal riogatók az interneten, még a Magyar Hírlap publicistája, a nem éppen visszafogott stílusáról ismert Bayer Zsolt is. A Mandiner azonban utánajárt a rémhírterjesztésnek, és kiderült, nyaralós charterjáratok utasait nézik terroristagyanús elemeknek a riogatók.


A hét száma: 45 000 000 000
Ennyi forint ügyében tesz feljelentést Hadházy Ákos, az LMP társelnöke, mert a kormány semmit nem tesz az uniós pályázatokon élősködő cégek ellen. Szerinte uniós pénzek ellopására szakosodott cégek hálózata felügyeli a brüsszeli támogatások kifizetését, rengeteg a kamu pályázat, és nem is biztos, hogy azok végzik a munkát, akik a projekteken nyernek.


A hét eltűnése
Nyoma sincs Farkas Flóriánnak. Pedig Orbán Viktor miniszterelnök megbízottja bizonyára tudna válaszolni a Híd a munka világába uniós program visszaéléseit firtató kérdésekre. Csak éppen nem jelent meg a tisztázásra összehívott bizottság előtt sem, s amikor újságírók keresték, a politikus felesége kihívta rájuk a rendőröket. Farkasra még nem hívtak rendőröket, pedig lehet, hamarabb megtalálnák, és esetleg az ügyészség is tehetne valamit az ügy érdekében.

 


A hét találós kérdése

A kormányreakció erre csak ez lehet: ez egy hazug, megtévesztő, felelőtlen ellenzéki propaganda, mert Csíkszeredából.

Címkék: A7 - heti abszurd

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!