Válogatás Heti abszurd rovatunkban.

  <h1>Forrás: identitesz.blog.hu</h1>-
  <h1>Frenc pápa és Orbán Viktor - Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala</h1>-

Forrás: identitesz.blog.hu

- – Kép 1/2

A hét legócskább címei
– A gyerek előtt lovagolta meg anyu aput! Durva, ami ezután történik (Ripost)
– Sóval kínozta halálra kisfiát, mert azt akarta, rá figyeljenek, így bánnak vele a börtönben (Faktor)
– Elveszített melltartója nélkül szexi a focistafeleség – Fotók (Ripost)

A hét száma: 0
A Világgazdaság számításai szerint 2016. szeptember 2-án ennyi darab olyan típusú online pénztárgépet lehetett vásárolni, mint amilyet október 1-jétől kötelezően előír az állam 18 ezer magyar vállalkozásnak. Lesz itt rend. Vagy kapkodás. Vagy büntetés. Vagy mindhárom.

A hét izéje
„Hiába próbált megtörni minket a liberális média, mi nem ismerünk félelmet.” Ezt mondja egy egyetemista korú fiatalember abban a videóban, amely az Identárius Egyetemisták Szövetségének toboroz tagokat. „Hazaszerető, becsületes és elhivatott” hallgatók jelentkezését várják, mert „Együtt bátran, közös akarattal mondunk nemet az önmagából kifordult liberális világnak, mely mindenáron be akarja sározni a közösség, a hagyomány és a hazaszeretet eszményét, hogy elpusztítsa természetes identitásunkat!” Aha.


A hét szeretetáradata
A római katolikus egyházfő kezet fog Magyarország református miniszterelnökével. Orbán Viktor hívei közül nem mindenki nézte jó szemmel a kézfogót. A miniszterelnök közösségi oldalát elárasztották a hozzászólások. Ezt például igen sokan lájkolták, vagyis szerették: „A képen látható Európa egyik legkeresztényebb embere, aki Európát védi a muszlimoktól… mellette Ferenc pápa!”

Címkék: A7 - heti abszurd

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!