Válogatás Heti abszurd rovatunkban.

 
 

A hét kirúgása
Visszahívták Farkas Flóriánt, Orbán Viktor romaügyi megbízottját az Európai Ügyek Parlamenti Bizottságából. Az ok, azt se tudják már, mikor vett részt utoljára a testület ülésein. Igaz, Farkas Flórián – amióta el kellene számolnia 1,2 milliárd forintnyi uniós pénzzel, az ügyet már az EU Csalás Elleni Bizottsága is vizsgálja – máshol sem jelenik meg.


A hét száma: 250 000 000 
Ennyi bevételre tett szert forintban Mengyi Roland, a korrupciógyanú miatt mentelmi jogából felfüggesztett fideszes országgyűlési képviselő felesége – a Blikk szerint. A céget alig két éve alapították, de már 2014-ben is 13 millió forintos nyereséget produkált, 2015- ben pedig 168 milliót.  


A hét legócskább címei
Lady Gaga forrónadrágja egy alsóneműnél is kevesebbet takart (hirado.hu)
18+: Vad orgiát tartottak a Való Világ játékosai – videó (nlcafe.hu)
Gyerekeik előtt lőtte szét párja nemi szervét a magyar férfi (ripost.hu)
 

A hét idézete
„Az én okom a fiam jövője. Van két lányom is, de remélem, hogy őket majd elveszi valami fiatalember, és eltartja őket.” Ezt mondta Kubatov Gábor országgyűlési képviselő, a Fidesz pártigazgatója és alelnöke, az FTC elnöke egy oroszlányi lakossági fórumon, amikor indokolni próbálta, miért is kampányol a kvótanépszavazás mellett. Bár sokan most azt hiszik, hogy a politikus üzletember elszólta magát, de ő mindig komolyan beszél. A hét hiábavalósága
Bár a Nemzeti Választási Bizottság (NVB) megtiltotta a kormánynak, hogy terjessze a kvótanépszavazásra kiadott füzetecskéjét, mivel azokban nincsen impresszum, vagyis nem tudni, ki adta ki és ki felel a benne lévő tartalomért, a füzetet már régen kiszórták a népnek. Ezek után kíváncsian várjuk, mikor szedik le vagy takarják el azokat a szintén már kiragasztott – Ne kockáztassunk kezdetű – plakátokat (lásd 6. oldal), mert azokon sem tüntették föl a felelős kiadót. Október 2-a után biztosan leveszik.

Címkék: A7 - heti abszurd

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!