Válogatás Heti abszurd rovatunkban.

 
 


A hét idézete
„Továbbá beszélgetni fogunk még vendégeimmel a szép nőkről, hogy miért is kreatívabbak
és sikeresebbek ők, mint a rusnyább társaink. Tartsanak velünk!” – mondta kedves
hangján Megyeri Csilla az Alföld Televízió Púder című adásában. Nyilván sok szépség
tart vele azóta is.


A hét száma: 650
Forintban. Ennyivel emelkedett a tanársegédek fizetése azt követően, hogy az oktatási államtitkár megígérte, rendezik az oktatók bérét a felsőoktatásban. Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője levelet is írt, hogy megtudja, hogy és akkor ezt most hogy is. De az államtitkár nem csapott be senkit. Mert a vak is láthatja, hogy emelkedett a tanársegédek bére – nemde?


A hét vegyjele
„C17H21NO4, ez a kokain vegyjele. C12H22O11, ez pedig a répacukoré. Érdekes, nem?” – írta Facebook-oldalán Schobert Norbert étrend- és fitneszguru. Aztán rájött, miért kínos ez. Ezek ugyanis képletek, nem pedig vegyjelek. De a kokaint összehasonlítani a cukorral legalább akkora bátorság, mintha egy BÁLNÁVAL és egy KOALÁVAL tennénk ugyanezt. A BÁLNA szóban ugyanis benne van a nitrogén vegyjele, a KOALA szóban nincs.


A hét gazdasági zsenije
Ha a paksi beruházás 100 százalékát hiteleznék az oroszok, akkor Magyarország ingyen kapna egy atomerőművet – így vélekedett az Echo Tv Sajtóklub című műsorában vitéz Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője.
Szerinte ez tízezer új munkahellyelvjárna, a törlesztés pedig csupán annyi lenne, hogy az oroszok az erőmű bevételeinek egy részét megkapnák.
Ha csak így nem… De lehet, Bencsik András már tud valamit. Valamit biztosan.

Címkék: A7 - heti abszurd

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!