Tisztelt Vásárló! Köszönjük, hogy megtisztelt bennünket bizalmával, és az Orbán-féle hablatygenerátort választotta. Ön jól döntött! Termékünk egyesíti magában az egyszerű, kézi hajtású ház körüli kertelők, a közepes kapacitású kamudinamók, a sokcélú sunyi sumákolók és a nagyteljesítményű turbóblablázók előnyeit.

Egyszerű, ám mégis rendkívül strapabíró konstrukciója még a szélsőséges magyarországi körülmények között is megbízható működést tesz lehetővé. Amennyiben mégis úgy tapasztalná, hogy a berendezés nem rendeltetésszerűen üzemel, akkor vagy elfelejtette bekapcsolni, vagy az ön készülékében van a hiba. Panasz esetén forduljon bizalommal márkaszervizeinkhez, hátha tudnak segíteni!

Kérjük, hogy az Orbán-féle többfrázisú hablatygenerátor üzemeltetése és tárolása közben tartsa be a környezetvédelmi előírásokat! Megunt, lemerült hablatygenerátorát sohase dobja háztartási hulladék közé, mert a működéséhez szükséges anyagok – hadova, halandzsa, hanta, hablaty – veszélyt jelentenek az Ön környezetére! Ezek az anyagok károsan befolyásolhatják a fiatalkorúak testi és szellemi fejlődését, idősebb embereknél korai elbutulást okozhatnak. Ezért az Orbán-féle hab­laty­generátor veszélyes hulladéknak minősül, élettartamának lejárta után ilyen típusú hulladékbegyűjtő helyre kell szállítani vagy visszavinni az eladónak.

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a készülék burkolatának szakszerűtlen megbontása maradandó károsodásokat okozhat a berendezés működésében, ezért a garancia elvesztésével jár!

Ha a készülék üzemeltetéséhez megfelelő minőségű alap­anyagokat használ és betartja a kezelési utasításokat, akkor hab­latyfejlesztője biztonságosan, hi­­ba­­mentesen fog működni. Amennyiben mindezek ellenére a hablaty túlhabzását tapasztalja, azonnal államtalanítsa a berendezést!

A többfrázisú hablaty­ge­ne­rá­tor üzemeltetéséhez nem szükséges szakképesítés, viszont feltétlen közhelyismeretet igényel.

A berendezést sose helyezzük lejtőre, ne piszkálgassuk, s bár van rajta szívató, sose szívassuk na­­gyon, mert felkapja a hűtővizet. A termék kifejezetten ma­­gyar piacra készült, külföldön történő üzemeltetésére nem vállalunk garanciát. A nyugat-európaihoz és az amerikaihoz képest ugyanis a magyar hálózat kifejezett fráziskéséssel működik. Ezért az Orbán-féle hablatygenerátor külföldi a hálózatokra közvetlenül csatlakoztatva rövidzárlatot okoz.

Alapanyagként lehetőleg csak válogatott magyar blablát használjunk, mert még a jó minőségű külföldi bullshit is nemkívánatos nyomásnövekedést és túlmelegedést válhat ki. (Ilyenkor a ledes kijelző vörösre vált és enyhe remegést tapasztalunk a készülék működésében.) Nem megfelelő alapanyag esetén a készülék két legfontosabb alkatrésze károsodhat: a csűrőcsavaró leéghet, a mismásoló pedig eldugulhat.

A készülék saját memóriájába beégettük a Magyar Köz­hely­gyűjteményt, a Magyar regék és mesebeszédek tárát, a Magyar köz- és semmitmondások könyvét. (Kísérletképpen ezeken kívül válogatott dakota közmondásokkal is a kedves felhasználók rendelkezésére állunk.) Az aktuális politikai közhelyek és linkelések a Fidesz honlapjáról ingyen letölthetők.

Kérjük vásárlóinkat, hogy különös figyelmet szenteljenek a berendezés megfelelő beállítására. A végtermék hablaty durvasága a púder és a sóder közötti tartományban szabályozható tetszés szerint, az erre szolgáló forgótárcsa segítségével. A hangerő beállítása a megfelelő csúszkán a handabandától a süketelésig terjed. A végtermék hablaty erőssége pedig az ordas hazugság és a hamuka között állítható. Ne feledjük azt sem, hogy a készülék alapfunkcióin kívül kiválóan felhasználható köntörfalazásra, ködösítésre valamint hímezésre és hámozásra is.

Figyelem: a készüléket használat után mindig kapcsoljuk ki és ne felejtsük el feltörölni vele a padlót!

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!