Függessze fel a T. Ház Mengyi Roland mentelmi jogát – ezt kéri a legfőbb ügyész. Polt Péter azért lendült akcióba, mert lehallgatási jegyzőkönyvek tanúsága szerint a fideszes honatya uniós pályázati pénzek elnyerésében ígért segítséget – több millió forintért. (A beszélgetésekben Voldemort nagyúrként emlegették.) Polt akkor lépett, amikor a sajtó arról írt: ő vagy a NAV-ot felügyelő Tállai András nyúlhatott bele esetleg a Mengyi ellen folyó eljárásba.

 
Polt Mengyit akarja -összeálltás az augusztus 19-i VH-ban


 A képviselők vagyoni visszáságairól részletek a friss VH 4. oldalán:
"El a szemekkel a vagyonoktól!": Januártól gyakorlatilag csak az ellen indítanak vagyonosodási vizsgálatot, aki maga kéri - Az ombudsman a NAV-val ellenőriztetné a vagyonnyilatkozatok hitelességét – csakhogy az adóhatóságot pártkatona irányítja - Jelen formájában a képviselői vagyonbevallás mit sem ér, az összes rokon gazdag;
és Jogászszemmel rovatunkban Sándor Zsuzsa elemzése Farkas Flórián ügyéről és Mengyi Roland ügyéről, "Fogd a kezem" címmel.
Összeállításunkban jelent meg a friss VH-ban "Ide nekem az anyahajót!" című cikkünk is:
"Az állam számára fontos terjeszkedési területekről rendelkezik majd érzékeny információkkal Rogán Antal „kebelcége”. A Hunguard-ügyben nem a közös találmány a lényeg, de még csak a 260 milliós uniós támogatás és az olcsó önkormányzati lakás sem. Az ügyészség Rogánt „kimosta”, most a Fidesz pártigazgatójának segít be."


A részletek a friss VH-ban olvashatók.
A Vasárnapi Hírek már szombaton megjelent, és most a nyitva tartó árusoknál a hétvégén és a jövő héten is, péntekig megvásárolható. Előfizetőinknek már szombaton házhoz visszük!

 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!