Gasztrokalandorok ne kíméljétek magatokat: május 12–15. között a Millenárison ismét felvonulnak az ország topéttermei a Gourmet Fesztiválon. Az összesen 120 kiállító között azonban borászatok, pálinkászatok, sörfőzdék, cukrászatok, pékségek, kézműves és streetfoodárudák is kínálják portékáikat.

Idén a hal és a vad mozgatja majd a mesterszakácsok fantáziáját, mivel a fesztivált közvetlen megelőzően a világ leghíresebb szakácsversenyeként számon tartott Bocuse d’Or európai versenyén a kecsege és a gímszarvas a két alapanyag.

(A Bocuse d'Or európai döntőjét Széll Tamás és cspata nyerte - részletek itt)

A szakácsverseny magyar csapata mellett színpadra lép Szabó Győző is a főzőtudományával, de tanúi lehetünk egy szakszerű kardhaltrancsírozásnak is.

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!