A whisky vitán felül a világ legnépszerűbb magas alkoholtartalmú itala. Csak Skóciában évente 1000 milliárd forintnak megfelelő exportbevételt termel. Persze nekünk, magyaroknak a…
Fixírozzuk a tégelyt, én meg a csajom, üvegperemén épphogy át nem bukik a gorombára reszelt peccorino. Nem a sajttal van bajunk, lágyabb, diósabb, kevésbé egyértelmű, mint a parmezán…
Nem lehet a cigány kultúra része, hogy a roma nő csak arra való, hogy kiszolgálja a férjet és gyereket szüljön. Mert ha a nő nincs rendben, akkor a család sem lesz rendben – állítja…
„Úgy visszamennék az időben pár száz évet!” Alighanem sokan eljátszottak már ezzel a vággyal, pedig ha jobban belegondolunk, kevés felelőtlenebb álom létezik. A kíváncsi…
Beró Zsolt | 2018. április 25.
„Úgy visszamennék az időben pár száz évet!” Alighanem sokan eljátszottak már ezzel a vággyal, pedig ha jobban belegondolunk, kevés felelőtlenebb álom létezik. A kíváncsi…
„Úgy visszamennék az időben pár száz évet!” Alighanem sokan eljátszottak már ezzel a vággyal, pedig ha jobban belegondolunk, kevés felelőtlenebb álom létezik. A kíváncsi…
Beró Zsolt | 2018. április 22.
„Úgy visszamennék az időben pár száz évet!” Alighanem sokan eljátszottak már ezzel a vággyal, pedig ha jobban belegondolunk, kevés felelőtlenebb álom létezik. A kíváncsi…
- Fine dining, kurvák, űzött törzsvendégek
- A magyarok alig 20 százaléka jár rendszeresen kocsmázni, éttermekbe
- Az elturistásodott bulinegyedekből menekülnek a magyar…
Csejtei Orsolya, Kövesdi Péter | 2018. február 26.
Ókori ínycsiklandás –
Miről mesélnek másfél tucat malacka csontjai; miképp kezelte az ókor a PET-palack-problémát; hogyan támasztható fel a római gyomor (vagy inkább a konyha)? –…
Húsvét előtt a szokásosnál is nagyobb versenyt futnak a kereskedők a vásárlókért. Sonkafronton egy biztos: aki az olcsót választja, az ne csodálkozzon. Amire figyelni kell: pácolás,…
A magyar íny nem hódol be fűszeres rafinériáknak, csúcshúsoknak – hiába próbálnak évek óta edukálni a fine dining szellemében. Nem. A magyar ajak akkor cuppant elégedetten, ha dús…
Szélesedés. Ezt mondja Lakatos Márk – és nem feltétlenül azért, mert tavaly nyáron gasztrobisztrót nyitott Budapesten, a Hold utcai piacon. Megnyitni ugyanis bármit lehet, például…
- Vegetáriánus gasztrobloggerként nem térít, inkább csak „kinyitja a kaput”
- Matektanárként is az inspiráló hangulat a fontos, nem az anyag beverése a fejekbe
- Bede Anna…
"A magyarok kedden 9.50-kor kezdenek és 14.50-kor tálalják a vegán ételt, 15.25-kor a húsételt. Bár a helyszínen rengetegen szurkolnak majd Széll Tamáséknak, az sem marad le semmiről,…