Ördög Nóra nem vágyik mindenáron a reflektorfényre és a bulvárlapok címlapjáról is lemondana. - Olyan műsor még sosem készült, ami Ördög Nórára épült. Gondolkozom rajta, hogy vajon szeretném-e egyáltalán.

 
Ördög Nóra

Úgy érzem, én inkább érdeklődő, segítő, moderáló típus vagyok, nem olyan, aki csak a saját személyiségével szeretné a nézők figyelmét lekötni. Biztosan van olyan műsortípus, amit szívesen kipróbálnék még, de azt a hiszem, most a helye- ^ men vagyok - mondta az RTL Klub szerkesztőműsorvezetője. - Amikor volt miről írnia a bulvársajtónak, engem is szétcincáltak. De szándékosan nem keresem az ilyen helyzeteket, nem történik semmi olyan az életemben, amin csámcsogni lehetne. Az elmúlt két évben csak egyszerűen jól éreztem magam a bőrömben. Erről pedig nem igazán számolnak be a lapok, mert nincs benne sztori - folytatta Ördög Nóra , aki 2010 első napjától kezdve a készülő X-Faktor felett bábáskodik. - Ha emellett reggeli műsort is vezetek, a napom hajnali ötkor kezdődik. A műsor után a szerkesztőségben folytatom a munkát. Délelőtt még nem érzem a fáradtságot, később, valamikor délután átesem egy laza holtponton, és este kilencig képes vagyok pörögni tovább. Az X-Faktor előkészületei egyre több munkát kívánnak, hasonlóan nagy a felhajtás, mint a Csillag születik idején volt. Már január elsején elkezdtünk dolgozni az X-Faktorral, lassan láthatóvá válik az eredmény; augusztus 28-án indulnak az első epizódok. A héten külső helyszíneken forgattunk, jólesett kicsit kimozdulni az irodából...  

Most sajnos ritkán tudok hazamenni Mórahalomra. Szüleimnek le kellett mondaniuk rólam egy időre, de amikor ráérnek, meglátogatnak Budapesten - tájékoztatott a televíziós.  Ördög Nóra már a Kölyökklubban *M is dolgozott szerkesztőként, később a Moziklubban, a Havazinban, majd a Szombat esti lázban is irányított a kamerák mögül. - A műsorvezetés számomra hab a tortán. Nyakig benne vagyok minden műsorban, amihez közöm van.  Imádok a háttérben dolgozni, elveszni a részletekben, majd megjelenni a képernyőn és megmutatni, mit hoztunk össze hosszú hónapok alatt - mosolyodott el Ördög Nóra , akit arról is kérdeztem, tervez-e váltást a televíziós munkáiban. - A szórakoztató műfaj és a hírvilág élesen elhatárolódnak egymástól.  Nincs átjárás a két terület között, ezért én sem kacérkodom a gondolattal, hogy politikai műsort, vagy akár híradót vezessek később. A szórakoztató műfajban találtam meg a számításaim. De valószínűleg ennyi idő után, amit a show-műsorok vezetésével töltöttem, már nem is lennék hiteles híradós. 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!