Több mint öt perces késéssel jöttek ki az öltözőből a hazai játékosok a Vasas–Győr mérkőzés előtt a labdarúgó NB I 20. fordulójában. Mindez amolyan figyelmeztető sztrájk volt a fizetésükre négy-öt hónapja hiába váró angyalföldi futballisták részéről.

A klubnál a héten lezajlott a tulajdonosváltás (bár aláírt szerződés egyelőre nincs) – az előző tulaj, a Híd eltűnt –, és a hírek szerint egyelőre csak egyfajta „gyorssegélyt” kaptak a játékosok az együttes pénteki edzésére ellátogató új tulajdonostól.

Urbán Flórián vezetőedző dolgát nehezítette, hogy szombaton az utolsó pillanatban derült ki: nem küldheti pályára játkékosát, Mehmedagiccsot mert lejárt a sportorvosija. A piros-kékek elszenvedték harmadik tavaszi vereségüket, ráadásul az eddig szintén 17 pontos Siófok nyerni tudott. Egy-egy gólt hozott a Zalaeger­szeg és a Haladás nyugati derbije – a ZTE továbbra is nyeretlen. A két újonc újra nyert: a Pécs Kecskeméten, a Diósgyőr pedig Pápán. Mindketten első tavaszi győzelmüket aratták.

A forduló rangadóit ma rendezik: a Videoton életben tartaná halvány bajnoki álmait a Debrecen ellen, a Ferencváros pedig 189. alkalommal csap össze a Honvéddal. 

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!