FTC–Vasas 0-1 (0-0)

Góllövő: (öngól) Maróti 78.

Mindkét csapat a győzelemre játszott. Ám egyik csapat sem tudta uralni a meccset. Aztán a 78. percben előnybe került az angyalföldi csapat, Lázok jobb oldali szabadrúgása után Maróti ért bele a labdába, amely a ferencvárosi játékosról saját kapujába került. A Vasas megtartotta tavaszi góltalan szériáját, és kilenc forduló után is veretlen. 1-0-s győzelemmel szerezte meg a három pontot az Üllői úton.

DVSC–Siófok 2-3 (0-2)

Gollövők: Coulibaly 55., Bódi 59., ill. Délczeg 13., Honma 45+2., Tusori 52.

A Siófok idegenben is legyőzte a DVSC-t. A vendégek az 52. percben már 3-0-ra vezettek, ráadásul Mijadinoszki kiállítása miatt a második félidőben emberelőnyben játszottak, a tíz emberrel küzdő debreceniek azonban így is felzárkóztak 3-2-re, egyenlíteni azonban már nem tudtak.

Kaposvár–MTK 2-1 (1-1)

Góllövők: Oláh 38., Máté 83., ill. Tischler 15.

A fordulóban a negyedik Kaposvár a kiesés ellen küzdő MTK-t fogadta. A vendégek Tischler Patrik góljával szerezték meg a vezetést a 15. percben, amelyre Oláh Lóránt válaszolt még a szünet előtt, a 38. percben. A mérkőzés hajrájában aztán Máté Péter távoli lövése akadt be a kapu bal alsó sarkába, amivel a hazaiak meg is nyerték a találkozót. A kaposváriak örülhetnek, már a harmadikok a tabellán.

Paks–Kecskemét 2-0 (1-0)

góllövők: Montvai 11., Bartha 69.

Újabb diadalával a Paks már a második a bajnokságban. A Paks remek játékkal 2-0-ra legyőzte a Kecskemétet az NB I 23. fordulójában megrendezett mérkőzésen. Kis Károly csapata így a második helyre lépett előre a bajnoki táblázaton.

Pápa–Honvéd 0-1

góllövő: Bright 20.

Jó védekezésének köszönhetően nyert a Honvéd Pápán.

Zalaegerszeg–Győr 1-1(0-0)

góllövők: Ganugrava, ill. Völgyi 79.

Az első félidő végére élvezetessé vált a találkozó.

Vasárnap játsszák:

Szombathely–Videoton 17.30

Pénteken játszották:

Szolnok–UTE 1-0 (1-0)

Már előfizethet a Vasárnapi Hírekre, kattintson!