Gasztroforradalom zajlik az aprócska fövenyesi strandon: a Kalóz Bisztró harcsa & krumpliját választotta az Év Strandételének a helyi borászokból és vendéglátósokból álló Balatoni Kör. Az 1500 forintért mért balatoni Fish & Chipshez egy közeli haltenyésztőtől vásárolt szálkátlan harcsahúst forgatnak meg sörtésztában és rántanak ki, majd az omlós halfalatokat rusztikus sült krumplival, szépséges tálkákba porciózott zöldfűszeres-tejfeles és paradicsomos mártással tálalják szögletes tányérokon. Íz és dizájn csillagos ötös, tanúsíthatjuk.
Tisztelt Látogatónk!
A Vasárnapi Hírek című közéleti hetilap utolsó nyomtatott lapszáma 2018. december 8-án jelent meg. A vasarnapihirek.hu honlap ettől az időponttól archívumként működik tovább, ahol a korábban megjelent cikkek a régi módon kereshetők, de a tartalom nem frissül, és az egyes írások sem kommentelhetőek.
Megértését köszönjük,
A Kiadó