szűrés adott napra:
 
szűrés időintervallumra:
  -től
 
  -ig
 

- Fine dining, kurvák, űzött törzsvendégek
- A magyarok alig 20 százaléka jár rendszeresen kocsmázni, éttermekbe
- Az elturistásodott bulinegyedekből menekülnek a magyar…

Csejtei Orsolya, Kövesdi Péter | 2018. február 26.

Luxus és prosztóság – Menekülnek a magyarok a vendéglátóhelyekről
 

KIMOZDULUNK

VH ajánló | 2018. február 15.

Torkos csütörtök a Balatonnál
 

A névadó tulajdonos Jay Fai mindig hőálló szemüvegben főz, hogy így védje látását a wokokból felcsapó lángoktól.

B. O. | 2018. január 5.

70 éves szakácsnő bangkoki utcai étkezdéje kapott Michelin-csillagot
 

A turizmusiparág után a kereskedelmi szektor érdekvédői is jelentős béremelésről, az országosan kötelező bérminimumnál jóval magasabb fizetésekről álmodnak, de a munkáltatói…

Munkatársunktól | 2017. július 22.

Belerokkan a vidék
 

24 százalékkal nőtt áprilisban a kereskedelmi szálláshelyek forgalma az előző év azonos időszakához képest.

Munkatársunktól | 2017. június 13.

24 százalékkal nőtt áprilisban a kereskedelmi szálláshelyek forgalma az előző év azonos időszakához képest.

Munkatársunktól | 2017. június 13.

 

Kötelező szervizdíj: nem lesz jó mindenkinek - „A szándék jó, csak lehet, hogy az éttermek egy része beledöglik” – mondta lapunknak a kötelező szervizdíj bevezetéséről egy, a…

Munkatársunktól | 2017. május 22.

'A szándék jó, csak lehet, hogy az éttermek egy része beledöglik'
 

Nagy zavart okozott a kormány, amikor az étteremben elfogyasztott ételek áfáját 18 százalékra csökkentette, míg az elvitelre és házhoz rendelt fogások adótartalmát 27 százalékon…

Munkatársunktól | 2017. január 16.

Ki eszi meg az áfát?
 

Jól kezdődik az év – legalábbis gasztronómiai országimázs szempontból biztosan: a New York Times összesítette azt az 52 éttermet a nagyvilágban, ahova szerintük idén el kell…

Munkatársunktól | 2017. január 12.

52 hely a világon, ahová el kell látogatni - Magyar éttermek sikere
 

Az elmúlt 5 évben Budapesten hatszorosára nőtt az Airbnb-vel (közösségi szállásmegosztó) hazánkba érkező turisták…

Munkatársunktól | 2016. november 18.

Az elmúlt 5 évben Budapesten hatszorosára nőtt az Airbnb-vel (közösségi szállásmegosztó) hazánkba érkező turisták…

Munkatársunktól | 2016. november 18.

 

Egyre többen vannak, egyre hangosabbak, de legalább egyre többet költenek nálunk. A hozzánk érkező turisták közül nem lehet nem észrevenni egy külön csoportot: a brit…

Hardi Judit | 2016. augusztus 4.

Sörbiciklivel az éjszakában
 

A kormány már majdnem úgy szereti a turizmust, ahogy a focit.
- Feltűntek a kormány és a miniszterelnök közeli vállalkozók, és örülnek.
- Nagyra törő terveket sző a…

Kövesdi Péter, Krausz Viktória | 2016. július 10.

Irányított turizmus - Jó hírek Orbán vazallusai számára - Mások is részesednek, valamilyen mértékben
 

Megfordult nála amerikai és magyar sztárséf, akad a családban érsek, brutális méretű és elsöprő ízű ételeiért vidékről is feljárnak – Bábel István Pléhcsárdája Budapest…

Nagy B. György | 2016. május 3.

Kisebb rántott húsai kilósak, cordon bleu-labdái alatt nyög a mérleg - Húspápa a piacon
 

A Colombe d’Or (magyarul az Aranygalamb) egy kis családi étterem és szálloda Nizza mellett, ahol több a felbecsülhetetlen értékű…

Munkatársunktól | 2015. november 13.

Festményekkel házi kosztért
 

A hétvégén bezár a főváros egyik legrégebbi és legpatinásabb vendéglátó intézménye. Az 1952-ben nyílt Jégbüfé a szó szoros értelmében intézmény volt.

Munkatársunktól | 2015. augusztus 29.

1952-ben nyílt meg, most bezárják - 29 évig árulták a gofrit a lyukon át
 

Mintha csak egy jól sikerült zsúrba csöppennénk: gyereknevetés, kismotoron száguldozó törpék, játékok szétszórva, a szülők egy része a sarokban beszélget, mások a laptopjukon…

Hardi Judit | 2015. augusztus 27.

Mintha csak egy jól sikerült zsúrba csöppennénk: gyereknevetés, kismotoron száguldozó törpék, játékok szétszórva, a szülők egy része a sarokban beszélget, mások a laptopjukon…

Hardi Judit | 2015. augusztus 27.

 

A legtöbb magyar kettős érzelemmel viseltetik a Balaton iránt: ösztönösen és romantikus módon szereti a tavat és elismeri az adottságait, ugyanakkor felháborítónak tartja a…

Krausz Viktória | 2015. augusztus 24.

Gazdátlan kincs - Mi legyen a Balatonnal?
 

Gasztroforradalom zajlik az aprócska fövenyesi strandon: a Kalóz Bisztró harcsa & krumpliját választotta az Év Strandételének a helyi…

SZ. Á. | 2015. augusztus 24.

Az Év Strandétele: Vitathatatlan fövenyesi győzelem
 

Víz alatti luxusétterem nyílt a Maldív-szigeteken.

Munkatársunktól | 2015. július 31.

Víz alatti luxusétterem nyílt a Maldív-szigeteken.

Munkatársunktól | 2015. július 31.

  •  01
  •  02
  • 1 / 2 oldal (összesen 23 cikk)
  •