szűrés adott napra:
 
szűrés időintervallumra:
  -től
 
  -ig
 

Három festő idézi meg a Római Birodalom szellemét – no meg a római gyomorét
- A leghedonistább antik ünnep tombolt az Andrássy úton, és áradt a garumszósz, aminek két és fél…

Nagy B. György | 2016. december 29.

Három férfi szövetsége – Nagy B. György riportja
 

Szó Gellért két éve már nem csupán törzsvendégeinek készít tortát. A huszonnyolc éves salgótarjáni cukrászmester tavaly pannonhalmi barackpálinkás karamelltortájával nyerte meg az…

T. L. | 2016. augusztus 30.

Silány másolatok! – Vacak alapanyagokkal rontják el az ország tortáját, az Őrség zöld aranyát
 

Legyen benne valami játék - „Tamásék győzelme elképesztő nagy eredmény, rengeteg munka van benne” – mondja Palágyi Eszter, az első olyan női séf, aki egyedül vezet Magyarországon…

Kövesdi Péter | 2016. május 16.

'Nem akartam szakács lenni... Nem akartam séf lenni...Sajnos beváltam' - Palágyi Eszter séf portréja
 

Filézz, párolj kürtszóra!

Szűcs Ágnes | 2016. május 16.

Ünnepelt magyar sztár, gasztroforradalom - közben a képzést és a minőségi magyar alapanyagokat hiányolja a szakma
 

Gasztrokalandorok ne kíméljétek magatokat: május 12–15. között a Millenárison ismét felvonulnak az ország topéttermei a Gourmet Fesztiválon. Az összesen 120 kiállító között azonban…

Munkatársunktól | 2016. május 12.

Gasztrokalandorok ne kíméljétek magatokat: május 12–15. között a Millenárison ismét felvonulnak az ország topéttermei a Gourmet Fesztiválon. Az összesen 120 kiállító között azonban…

Munkatársunktól | 2016. május 12.

 

Megfordult nála amerikai és magyar sztárséf, akad a családban érsek, brutális méretű és elsöprő ízű ételeiért vidékről is feljárnak – Bábel István Pléhcsárdája Budapest…

Nagy B. György | 2016. május 3.

Kisebb rántott húsai kilósak, cordon bleu-labdái alatt nyög a mérleg - Húspápa a piacon
 

Sajtó foga, disznó nyelve.
- Kádár hentesei majdnem kihaltak, a túlélők húsbőséggel és „menüztetéssel” próbálkoznak.
- Ha sószag van a boltban, rögvest forduljon ki a…

Nagy B. György | 2016. március 17.

Kádár hentesei majdnem kihaltak - hentespróba a Vasárnapi Hírekben
 

Minden olyan nett. Kimért. Megfontolt és kigondolt. Rozsdamentes acél, papírtörlő és folpack. Apró mozdulatok. Hihetetlen…

Szűcs Ágnes | 2016. február 22.

Kéttányérnyi mesterség - Nem véletlen, hogy a kecsegét és a gímszarvast választották
 

ÍGY IS LEHET – 02. 13., SZOMBATKocsonya SzépségversenyBadacsonylábdihegy, Badacsonytördemic No, itt a látványra megy a zsűrizés, de az sem…

VH ajánló | 2016. február 13.

Így is lehet - ajánlataink február 13-ra
 

Főzésről, ételekről és ezek fotózásáról bármennyit tud beszélni. Három éve ízHUSZÁR néven írja blogját, ahol a receptjeit ötletekkel, praktikákkal is tarkítja. Kárai Dávid nem…

Krausz Viktória | 2015. november 25.

És ha fanyalognak? 'Megtanultam, hogy szabadkozni tilos'
 

A Colombe d’Or (magyarul az Aranygalamb) egy kis családi étterem és szálloda Nizza mellett, ahol több a felbecsülhetetlen értékű…

Munkatársunktól | 2015. november 13.

Festményekkel házi kosztért
 

Csiklófesztiválra invitálta a vendégeket a galíciai As Pontes de García Rodríguez városka egy Google Translate hiba miatt. A rapini…

Munkatársunktól | 2015. november 13.

Gasztronómiai specialitás helyett csiklófesztivál
 

Taknyos az idő és taknyos a gyerek is – ideje főzni egy jó húslevest. Persze, nem mindegy, hogy Krúdy nyomdokain haladunk-e, vagy a molekuláris gasztronómiában hiszünk. És az sem, hogy…

Diószegi-Horváth Nóra | 2015. november 4.

/Majdnem/ mindenre jó
 

A legtöbb magyar kettős érzelemmel viseltetik a Balaton iránt: ösztönösen és romantikus módon szereti a tavat és elismeri az adottságait, ugyanakkor felháborítónak tartja a…

Krausz Viktória | 2015. augusztus 24.

Gazdátlan kincs - Mi legyen a Balatonnal?
 

Gasztroforradalom zajlik az aprócska fövenyesi strandon: a Kalóz Bisztró harcsa & krumpliját választotta az Év Strandételének a helyi…

SZ. Á. | 2015. augusztus 24.

Az Év Strandétele: Vitathatatlan fövenyesi győzelem
 

Sokan fanyalognak, de egyre több helyen hódít már a csiga petéje. Állítólag sokkal finomabb, mint a legkiválóbb kaviár.

(horner), F. SZ. K. | 2015. július 21.

Méghogy kaviár, csigapete a menő
 

Magyar csapat is részt vesz a hétvégi, göteborgi BBQ-világbajnokságon.

Munkatársunktól | 2015. június 14.

Pác nélkül - Lázár Chef tanácsai
 

Mártózik és sül - Grill vagy barbecue (BBQ), az itt a kérdés! Merthogy egyáltalán nem mindegy, hogyan sütjük a húst, s főként az nem, hogy milyet. Ezúttal a BBQ-sütés van terítéken,…

F. Tóth Benedek | 2015. június 14.

Grill vagy barbecue, az itt a kérdés!