Három festő idézi meg a Római Birodalom szellemét – no meg a római gyomorét
- A leghedonistább antik ünnep tombolt az Andrássy úton, és áradt a garumszósz, aminek két és fél…
Szó Gellért két éve már nem csupán törzsvendégeinek készít tortát. A huszonnyolc éves salgótarjáni cukrászmester tavaly pannonhalmi barackpálinkás karamelltortájával nyerte meg az…
Legyen benne valami játék - „Tamásék győzelme elképesztő nagy eredmény, rengeteg munka van benne” – mondja Palágyi Eszter, az első olyan női séf, aki egyedül vezet Magyarországon…
Gasztrokalandorok ne kíméljétek magatokat: május 12–15. között a Millenárison ismét felvonulnak az ország topéttermei a Gourmet Fesztiválon. Az összesen 120 kiállító között azonban…
Munkatársunktól | 2016. május 12.
Gasztrokalandorok ne kíméljétek magatokat: május 12–15. között a Millenárison ismét felvonulnak az ország topéttermei a Gourmet Fesztiválon. Az összesen 120 kiállító között azonban…
Megfordult nála amerikai és magyar sztárséf, akad a családban érsek, brutális méretű és elsöprő ízű ételeiért vidékről is feljárnak – Bábel István Pléhcsárdája Budapest…
Sajtó foga, disznó nyelve. - Kádár hentesei majdnem kihaltak, a túlélők húsbőséggel és „menüztetéssel” próbálkoznak. - Ha sószag van a boltban, rögvest forduljon ki a…
Főzésről, ételekről és ezek fotózásáról bármennyit tud beszélni. Három éve ízHUSZÁR néven írja blogját, ahol a receptjeit ötletekkel, praktikákkal is tarkítja. Kárai Dávid nem…
Taknyos az idő és taknyos a gyerek is – ideje főzni egy jó húslevest. Persze, nem mindegy, hogy Krúdy nyomdokain haladunk-e, vagy a molekuláris gasztronómiában hiszünk. És az sem, hogy…
A legtöbb magyar kettős érzelemmel viseltetik a Balaton iránt: ösztönösen és romantikus módon szereti a tavat és elismeri az adottságait, ugyanakkor felháborítónak tartja a…
Mártózik és sül - Grill vagy barbecue (BBQ), az itt a kérdés! Merthogy egyáltalán nem mindegy, hogyan sütjük a húst, s főként az nem, hogy milyet. Ezúttal a BBQ-sütés van terítéken,…